Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aristoteliskar

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Aristoteliskar

  1. Αν και δεν είμαι καταλληλότερος να σ'απαντήσω,εχω ακούσει και διαβάσει απο άλλους φίλους τα εξής: Ως δόκιμους δεν μας προτιμούν διότι δεν επιδοτούμαστε. Ενας φιλος που πηρε μια μια της ναυτιλιακες και αρχισε να χτυπα πορτες ακομα δεν εχει φυγει και περασαν 2 μήνες, θα ξαναπεράσει απο της ναυτιλιακές.Αν εχεις κάποιον φιλο που εχει εμπειρια και ξερει που να σε κατευθύνει σίγουρα σε γλυτώνει απο πολυ χαμένο χρόνο και ταλαιπωρία.
  2. Γειά σας και απο εμένα, είμαι μηχανολόγος απο ΤΕΙ με εμπειρία 2 χρόνια στην βαριά βιομηχανία και 1 στην εκπαίδευση. Πριν 2 βδομάδες πήρα το ναυτικό φυλλάδιο στα χέρια μου(λογο ανεργίας εχω αρκετό χρονο).Οι αναφορές σας και οι ερωταπαντήσεις ειναι αρκετά ενδιαφέρουσες, ειδικά απο τους φίλους του φόρουμ που εχουν εμπειρία σε πραγματικές καταστάσεις πάνω στα πλοία. Ακόμα δεν εχω πάρει την απόφαση,αλλα ισως να κανω και γω την αρχή μου ως δόκιμος μηχανικός. Καλή συνέχεια στο θέμα και καλή απόφαση όσο αφορά τον επαγγελματικό προσανατολισμό.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.