Μετάβαση στο περιεχόμενο

anoudak

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

anoudak's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Eυχαριστω για την απαντηση...τελικα σημερα που το ξαναδοκιμασα κ με τους δυο τροπους ( και σας surface και σαν solid ) και τα δυο δουλευαν μια χαρα και φωτειζοταν οκ. Αλλα τωρα ενω βαζω τα υλικα στο φωτορεαλισμο κανονικα ή πανω στα layers ( attached by layer ) ή σερνοντας το καθε υλικο πανω στην επιφανεια, οταν κανω rendering βγαζει καποια υλικα και οχι ολα και δε ξερω γιατι!!!Αν ξερει καποιος ας μου πει τι ρυθμισεις πρεπει να πειραξω ( ή εχω πειραξει κατα λαθος )..παιζει βεβαια και να ειναι θεμα λογισμικου γιατι κ χτες τα ειχε παιξει...
  2. Καλησπερα. Εχω μια απορια με το Autocad 3D που δε μπορω να βρω λυση. Ξερει κανεις εχοντας κανει σε ενα κτιριο το αλουμινιο για το παραθυρο πως κανουμε το τζαμι μεσα? Ο τροπος που θυμαμαι ειναι οτι φτιαχνουμε μια γραμμη στη μεση της βασης του παραθυρου, και μετα την κανουμε extrude ωστε περνοντας υψος οσο το παραθυρο κανουμε μια επιφανεια ( γυαλι ). Κανοντας αυτο, αργοτερα στο φωτορεαλισμο οτι δοκιμες και να εκανα με τα options του υλικου για γυαλι ειτε δε περναγε καθολου φως ειτε ηταν υπερβολικα φωτεινο με αποτελεσμα να μη φαινεται ο μεσα χωρος.. Οποιος μπορει να βοηθησει γιατι εχω κολλησει πολυ και δε ξερω πως να το φτιαξω. Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.