Μετάβαση στο περιεχόμενο

elias_frl

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by elias_frl

  1. στην πρώτη φαση που είμαστε τώρα, δεν υποβάλουμε τίποτα και κάνεις οριστική υποβολή. Το μήνυμα ''επιβεβαίωσης επαναυποβολής προσωρινής υπαγωγής...'' να σου πώ την αλήθεια δεν θυμάμαι να μου το έβγαλε, δεν βλέπω όμως τον λόγο που διστάζεις να το υποβάλλεις, καθότι στην 2η φάση θα γίνει επαναπροσδιορισμός προστίμου.
  2. δεν λέω οτι αυτό είναι σωστό. Απλά αυτό μου έβγαλε το σύστημα...νο τικ, νο παρτυ.....μάλλον εννοεί ο ποιητής οτι έχεις την σιγουριά οτι έχεις τον έλεγχο...εγώ έτσι το εξέλαβα.
  3. επίσης στη ΔΟΥ παίρνεις απαλλαγή από το ΦΕΜ μόνο αν είναι πρώτη κατοικία σου.... σε ερώτησή μου στην υπάλληλο αν θέλω να χτίσω δικό μου εξοχικό θα πρέπει να πληρώσω ΦΕΜ γιά λεφτά που θα πληρώσω εγώ στον εαυτό μου??? Δηλαδή αν αλλάξω τσέπη στο πορτοφόλι πληρώνω ΦΕΜ??? η απάντηση αποστομοτική : έτσι είναι ο νόμος κύριε....
  4. @dora22 για ολοκληρωμένη υπαγωγή δεν προσκομίζουμε δικαιολογητικά. Άλλωστε δεν έχει ανοίξει το σύστημα. Απλά τικάρεις ένα κουτάκι βεβαιώνοντας ότι τα δικαιολογητικά τα έχεις στην κατοχή σου. Οπότε κάνουμε ολοκληρωμένη υπαγωγή κανονικά, και περιμένουμε μετά για την 2η φάση. Αλλιώς θα λήξει και η προθεσμία.
  5. συναδελφοι τί εννοείτε με το 2χίλιαρο και τα 20 τετραγωνικά και οτι περιμένετε να ελαττωθεί το ποσόν. Αφού στο Δ' μέρος των ερωτοαπαντήσεων στην απ.8 ξεκαθαρίζει (περιέργως) οτι πάμε με όποιον υπολογισμό μας συμφέρει. Χάνω κάτι? Όσον αφορά την υποβολή, επειδή έχω κάνει ολοκληρωμένη υπαγωγή, η σειρά από όσο θυμάμαι είναι : 1. Σε επεξεργασία Εισαγωγή έργου, στοιχείων κ.λ.π. πατώντας υποβολή πάμε σε 2. Αρχική υποβολή Υπολογισμός παραβόλου από το σύστημα. Μόλις πληρωθεί, σε 1 εργάσιμη το βλέπουμε στο σύστημα, κάνουμε εκ νέου υποβολή και πάμε σε 3. Προσωρινή υπαγωγή Διαλέγουμε τρόπο πληρωμής προστίμου (δόσεις κ.λ.π.) ο οποίος προσοχή μετά δεν αλλάζει. Αφού πληρωθεί το πρόστιμο το βλέπουμε σε μια εργάσιμη πάλι οπότε πατώντας υποβολή πάμε σε 4. Ολοκληρωμένη υπαγωγή Σημειώνω οτι από το 3 στο 4 απ'όσο θυμάμαι ζητά τον Α/Α υπολογισμού αμοιβών, οπότε πρέπει να υπολογίσουμε τις αμοιβές. Επίσης ζητάει και την συμφωνηθήσα αμοιβή με τον πελάτη.
  6. ίσως το μπουκαλάκι να κάνει πυρηνική σύντηξη, με ταυτόχρονη απελευθέρωση σωματιδίων Higs, τα οποία περιβάλλουν το κέλυφος του κτιρίου μειώνοντας τις θερμικές απώλειες...Έλεος με έχουν βομβαρδίσει φίλοι πάνω στην απόγνωσή τους. Και πόσοι άλλοι θα τσιμπήσουν...Μου θυμίζει τις μέρες pellet πριν κάποια χρόνια που έλεγαν οτι με 30Ε θερμαίνεις το σπίτι για ένα μήνα (τότε νομίζω απελευθερώνονταν αντιπρωτόνια και νετρίνα...)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.