Μετάβαση στο περιεχόμενο

SJV

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

SJV's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν κάποιος θέλει έχω ειδικό excel για τα αναπτύγματα κούλουρων κώνων. Ξέρετε κάποιο μαγαζί να μου προτείνεται που είναι δυνατόν να φιάξουν αυτό που θέλω??
  2. Τα σχέδια τα έχω κανονικά και τα έχω δείξει σε όλους όσους έχω πάει Έχω φιάξει και 3d μοντέλο στο solidworks Το θέμα είναι ότι όλοι μπορούν να κόψουν το ανάπτυγμα αλλά κανένας δεν μπορεί να το λυγίσει σε κουρμπαδόρο...
  3. Γεια χαρά σε όλους είμαι φοιτητής μηχανολογίας και για την πραγματοποίηση της πτυχιακής μου εργασίας πρέπει να κατασκευάσω εναν παλμικό κινητήρα jet (pulsejet engine) Το πρόβλημα μου είναι ότι ένα μέρος του κινητήρα αυτού έχει σχήμα κωνικό και δεν μπορώ να βρω κανένα μηχανουργείο ή κανέναν εξατμισά που να μπορεί να φίαξει κάτι τέτοιο. Για να καταλάβετε καλύτερα το μήκος του κομματιού είναι 1200mm, η μικρή διάμετρος είναι 50mm και η μεγάλη 150mm. Μπορεί κάποιος αν ξέρει να μου προτείνει κάποιον που θα μπορεί να κατασκευάσει αυτό που θέλω?Έχω ήδη δεχτεί πολλές αρνήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.