Μετάβαση στο περιεχόμενο

frou70

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ο ΣΥΝΤΑΛΕΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 2000 ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 25000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ????ΔΗΛΑΔΗ 400Τ.Μ ++ΑΥΞΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ/1000Τ.Μ.ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ????
  2. ΝΑΙ.....τωρα ειναι 400 τ.μ δομηση ανα 1000 και μετα την πολεοδομηση 0.6 η 0.8 σ.δ. αλλα υπαρχει η εισφορα σε γη και χρημα-----κοινοχρηστοι χωροι αλλα και η δυνατοτητα να πουλας μικροτερα αρτια οικοπεδα π.χ.300 η 500 μετρα και προστηθεμενη αξια απο την αξιοποιηση μιασ περιοχης.......τι λεει λοιπον η εμπειρια??????τι σκεψεισ η γνωμες υπαρχουν κια ποια η εμπειρια καποιου??????ευχαριστω
  3. θα ηθελα να ρωτησω τις αποψεισ σας σχετικα με το εξης Διαθετω 7 οικοπεδα αρτια και οικοδομισιμα κατα κανονα εκτασεως απο 1060 εως 1250 εκαστο σε οικισμο κατω των 2000 κατοικων που προεκοιψαν απο προσφατη κατατμηση ενιαιου οικοπεδου 7770 τ.μ.......ερωτω η αξια τους ειναι μεγαλυτερη τωρα ως οικοπεδα οικισμου με οριο αρτιοτητας οικοπεδων 1000 μετρα η αν γινει πολεοδομικο σχεδιο του οικισμου (με εισφορα σε γη και χρημα) και την αναμενομενη υπεραξια τους θα εχουν μεγαλητερη αξια και αρα συμφερει να περιμενω για την οποια πωληση?????
  4. αν αλλαξουν οι οροι δομισης και κατατμησης σε οικισμους κατω των 2000 κατοικων τα οσα οικοπεδα υπαρχουν θα ειναι αρτια και οικοδομησημα και μετα π.χ. με λιγοτερη προσωψη σε δρομο???
  5. και τωρα εννοψει των φημολογουμενων αλλαγων στο διαταγμα του 85 να επιταχυνω την κατατμηση η να περιμενω?????ενα απο τα οικοπεδε στο τοπογραφικο ειναι π.χ. με προσωψη στο δρομο 14.75 μετρα......τα οσα οικοπεδα εχουν κοπει ως τωρα θα ειναι αρτια και οικοδομισημα και μετα τις αλλαγες?????
  6. οικοπεδο εντος οικισμου κατω των 2000 κατοικων εκτασεως 7750 και οριο κατατμησης 1000 μετρα κατατεμνεται με τοπογραφικο σε 7 αρτια και οικοδομησημα οικοπεδα νομιμα.η μητερα ιδιοκτητρια θελει να κανει γονικη παροχη στα παιδια της εναλαξ με αυτην και αυτα ,τα οικοπεδα συμβολαιογραφικα, για να επικαιρωθει η κατατμηση εναλαξ...αν κρατησει την επικαρπια σε ολα τα οικοπεδα τιθεται το προβλημα των ομορων οικοπεδων και ακυρωνεται η κατατμηση?????υπαρχει αρτιοτητα και οικοδομισημοτητα και κατατμηση κρατωντας την επικαρπια η μητερα?????
  7. υπηρχε μονοπατι πριν το 23.εγινε διονοιξη αργοτερα και παντα πριν το 2003 οπου υπαρχει χαρακτηρισμος στο φεκ ως κυρια δοιμοτικη οδος η οποια συνδειε γειτονικους προ καλικρατη καποδιστηριακους δημους θεοχαρη εισαι πολυ καλος παντως.ευχαριστω o δρομος το 2003 χαρακτηριστηκε κυρια δημοτικη οδος.με ολη την νομιμη διαδικασια. η διαπλατηνση του εγινε προ 25 ετη απο τον δημο.φερει πηγη δημοτικη και δημοτικη γεωτρηση που παρεχει νερο στο δημο.δεν εχει δοθει καποια απαλοτρηωση ωμως...αρκουν για νεα κατατμηση???λετε???
  8. σε κληροτεμαχιο το 2003 διηλθε χαρακτηρισμενη δημοτικη οδος (ο δρομος μπορει να προυπηρχε του 23 αλλα χαρακτηριστηκε τοτε με φεκ?)και το διερεσε σε 2 μερη..ενα 3900 μετρα και ενα δευτερο 14000 μετρα.η προσοψη στο δρομο 150μετρα και περισσοτερα.μπορω να κατατμησω τωρα το τμημα των 14000 μετρων σε 2 μερη αφου μετα την κατατμηση δεν ειναι ποια κληροτεμαχιο αλλα αγροτεμαχιο με οτι ισχυει για τα αγροτεμαχια????
  9. ευχαριστω....και που να ψαξω για τα κληροτεμαχια και τισ συζητησεις λες?? και να ρωτησω.........ειναι ποια εφικτη η διανοιξη δρομου εκτοσ σχεδιου οταν αυτος ενωνει δυο υπαρχοντες εντος σχεδιου η και δημοτικους????
  10. σε εκτος σχεδιου αγροτεμαχιο 13500 τ.μ.στα ορια του σχεδιου πολεως το οποιο εχει περιελθει στην κυριοτητα ως κληρος του ταμειου εφεδρων πολεμιστων κρητης και διαθετει δρομο ως κυρια δημοτικη οδος ερωταω αν ειναι εφικτο να γινει κατατμηση στα δυο??????
  11. θα ήθελα να ρωτήσω και αν σε περίπτωση συμβολαιογραφικής παραχώρησης σε ορισμένα σημεία του δρόμου π.χ. κάπου που είναι 3.80 η 3.50 για να γίνει 4 μέτρα ο δρόμος δοθούν κάποια επιπλέον τ.μ. η και αν δοθούν πολλά μέτρα κάνοντας τον δρόμο 5 η 6 μέτρα μπορείς να έχεις κάποια αύξηση συντελεστή δόμησης για τα προκύπτοντα οικόπεδα η άλλο όφελος???
  12. ευχαριστω για τοενδιαφερων.προκυπτουω οικοπεδα τετοια αφου η προσοψη ειναι 180 μετρα.το ερωτημα ειναι αν υπαρχει προβλημα μετο τελος του δρομου σε 200 μετρα.οδρομος ειναι χαρακτηρισμενος και πριν 2 χρονια εδοθηκαν αδειες.αλλαξε κατι σχετικα με το τελος σε 150 μετρα του δρομου???
  13. Σε οικισμο κατω των 2000 κατοικων του π.δ.1985 εκταση 7600τ.μ. και προσοψη σε δρομο προ 1923 140 μ .συνενωθηκε με εκταση 200 τ.μ.και προσωψη σε δρομο προ οικισμου 40μ (ετων αγνωστων μαλλον προ 1923 ) .οριο οικισμου 1000 μ.O κοινοχρηστος αυτος δρομος συνδεεται απο την μια πλευρα με εθνικο δυκτιο και απο την αλλη 150 με 200 μετρα μετα την εκταση των 7800 πλεων τ.μ. σταματαει.ειναι ο κυριος δρομος του οικισμου αυτου και σε μεγαλο μερος ασφαλτος. τα τελευταια 400 χαλικοδρομος 4 μ πλατους.εκει και η εκταση αυτη.ερωτηση ειναι δυνατη η κατατμηση σε οικοπεδα 1000 μετρων οικοδομησημων αν ο δρομος καταληγει σε 150 μετρα μετα απο την μια πλευρα?υπαρχει κατι καινουργιο που το περιοριζει????? Παρατήρηση: Χρησιμοποιείστε σωστή ορθογραφία και τόνους, τόσο στους τίτλους των θεμάτων όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, terry
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.