Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mara G

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Mara G's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστώ για τις προτάσεις! μάλλον θα βάλω δύο δοκούς που συναντώνται στην γωνία ..κ ελπίζω να ικανοποιήσει κ τους καθηγητές η λύση !
  2. καταρχάς ευχαριστώ για την προσπάθειά κ σχεδόν πολύ σωστά υπέθεσες !στις διακεκομμένες δεν υπάρχει κάτι,μόνο που η Κ1 υπάρχει κ η Κ2 είναι τοιχείο μέχρι πίσω στον τοίχο κ όχι κολόνα,είναι λάθος στην φωτογραφία..προσπάθησα να στείλω το σχέδιο από autocad αλλά δεν το ανέβαζε!μπορώ να το αφήσω έτσι πιστεύεις ?
  3. είναι εργασία ,αν βγει εκεί κολόνα θα επιρρεάσει ένα δωμάτιο στο ισόγειο.στατικά όμως είναι σωστό έτσι, ή θα πρέπει τελικά να βγει κολόνα εκεί για να στηρίζεται ?
  4. δεν μπορούσα να στείλω το σχέδιο,εκεί που είναι η γωνία του τοίχου στο μπαλκόνι κ επάνω ξεκινάει η στέγη δεν έχει κολόνα,τα δοκάρια σχηματίζουν το ημιπαίθριο μπαλκόνι κ βγαίνουν εκεί οι κολόνες.
  5. έχω το σχέδιο σε autocad, μπορώ να το στείλω?
  6. έχω μια στέγη ξύλινη μονόριχτη ,όμως στον όροφο οι κολόνες βγαίνουν πιο έξω κ δημιουργειται ένα ημυπαίθριο μπαλκόνι, 'ετσι κάπου σε εκείνο το σημείο η μια άκρη της στέγης δεν στηρίζεται σε κολόνα .ο αρχιτέκτονας μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα,μήπως πρέπει να βγει κ εκεί κολόνα ??με μπέρδεψε ,εγώ νόμιζα ότι δεν γίνεται..αλλά αυτός επέμενε . .!?
  7. Καλησπέρα,θέλω να ρωτήσω σε μια εργασία μου ,στο ισόγειο υπάρχει ένα τοιχίο 1,5μ ,στον όροφο όμως σε εκείνο το σημείο χρειάζεται να βγει μια πόρτα 0,90μ !γίνεται να βγάλω πόρτα μέσα στο τοιχίο στον όροφο?
  8. ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!Αύριο θα ρωτήσω τελευταία κ έναν πολιτικό μηχανικό της περιοχής κ ελπίζω να βγει άκρη..
  9. Καλησπέρα ,κάνω μια εργασία για τη σχολή εξοχικών κατοικιών.ο καθηγητής θέλει να βάλω πέργκολες αλλά δεν βγάζω άκρη με τα μέτρα.οι ορθοστάτες θα αποτελούνται από πέτρινα υποστυλώματα διατομής 0,4x0,4.θα μετρήσουν στην κάλυψη ή στη δόμηση ?θεωρούνται ημιυπαίθριοι? αν ξέρει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ γιατί έχω μπερδευτεί πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.