Μετάβαση στο περιεχόμενο

ohristou

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ohristou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδια τουλαχιστος ξερετε σε ποιες συνθηκες μεγιστοποιηται η αποδοση των thin film? Πχ σε συννεφιασμενες περιοχες, η υγρες η ζεστες κτλ.
  2. Καλώς σας βρήκα παιδιά. Είναι το πρώτο μου μηνυμα εδώ. Λοιπόν θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Έχω τελειωσει την πτυχιακή μου και είμαι στα συμπεράσματα. Η πτυχιακή αφορά την μελέτη της ενεργειακής απόδοσης 5 πάνελ (4 πολυκρυσταλλικα 220W Conergy,BP,Solarfun,Solarwatt και ενα thin film CdTe FS-280) για τις 13 περιφέρειες. Χρησιμοποιηθηκε το PVSYST και η μελέτη αφορα διασυνδεδεμένα συστήματα Αυτό που παρατηρώ είναι πως το Fisrt Solar έχει την μέγιστη απόδοση τους σε συννεφιασμένα μέρη. Αυτό που θέλω να ρωτήσω λοιπόν είναι πως επηρεάζονται τα thin film σε σχέση με τα πολυκρυσταλλικά, δηλ. πως επηρεαζει η υγρασια, ο ανεμος, η θερμοκρασία, η ενταση ακτινοβολιας, η συννεφια κ.τ.λ. τα πολυκρυσταλλικά και πως τα thin film. Και καποια τεκμηριωση Θα ήμουν ευγνώμων για μια απαντηση σας γιατι οσο και αν εψαξα στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.