Μετάβαση στο περιεχόμενο

mansar

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mansar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θέλει να ηλεκτροδοτηθεί για να βάλει ίσα ισα φώς. Ναι σαν λοιπή παράβαση σκέφτομαι και εγώ
  2. Συνάδελφοι καλημέρα, έχω έναν πελάτη ο οποίος σε οικόπεδο μη αρτιο μη οικοδομίσιμο, εκτός οικισμού, έχει ένα στέγαστρο, 3*7 μεταλλικό το οποίο το χρησιμοποιεί σαν πάρκινγκ για το αυτοκίνητο, και μου ζήτησε να γίνει νομιμοποίηση, Προφανώς θα δώ βάσει αναλυτικού προϋπολογισμού πόσες πολεοδομικές παραβάσεις προκύπτουν. Η ερώτησή μου είναι, αν θα μπορεί να ηλεκτροδοτηθεί αφού αυτό νομιμοποιηθεί. Το σύστημα δηλαδή δίνει βεβαίωση για τη ΔΕΗ αν βεβαιώσω μόνο 1 πολεοδομική παράβαση για παράδειγμα; Ευχαριστώ!
  3. Απλά ΜΑΚΑΡ ζήτησα εκ των υστέρων την άποψή σας, γιατί αυτός δεν έχει πάει ακόμα τον συμβολαιογράφο και θα μπορούσα να προλάβω το λάθος. Τελικά πήρα τηλέφωνο έναν φίλο Τοπογράφο (γιατί εγώ δεν έχω αγοράσει ακόμα δικά μου όργανα και δεν έχω εμπειρία) και θα πάμε σήμερα να το μετρήσουμε!! Σας ευχαριστώ!
  4. Συνάδελφοι, συγχωρέστε με απλά δεν σας το εξήγησα πλήρως. Το τοπογραφικό το είχε κάνει η μητέρα του φίλου μου που ήταν τοπογράφος αλλά την έχασαν. Για εξυπηρέτηση το έκανα, και εννοείται πως δεν πήρα χρήματα. Απλά μετά σκέφτηκα όλα αυτά που λέτε. Είμαι άπειρος και χαίρομαι για την απόκρισή σας.
  5. Φίλοι, καλησπέρα! Ενός γνωστού μου ο πατέρας θέλει να του μεταβιβάσει ένα οικόπεδο, στο οποίο έχει χτιστεί μια αποθήκη. Η συμβολαιογράφος του ζήτησε ένα τοπογραφικό. Αυτός έχει ενα παλιότερο τοπογραφικό του 85, το βγάλαμε μια φωτοτυπία, το υπέγραψα, το σφράγισα για να το δώσει στη συμβολαιογράφο. Το οτι το υπέγραψα χωρίς να το έχω μετρήσει, τι κινδύνους νομικούς έχει;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.