Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νάσσια

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, δεν γνώριζα κάτι περί ....προτεινόμενων προς απαλλοτρίωση λωρίδων.... Όσον αφορά τα αιτήματα μου προς Υπηρεσίες, είναι πάντα όλα έγγραφα.... Το να εμπλακώ σε Δικαστικό Αγώνα....ούτε να το διανοηθώ δεν θέλω...
  2. Το ότι θα αναλάβω τα όποια έξοδα, ήταν το πρώτο πράγμα που δήλωσα στον Δήμαρχο, κυρίως για να μην καθυστερήσουν με το ..."δεν έχει χρήματα ο Δήμος τώρα...κ.λ.π."....η απάντηση ήταν ότι.....αυτό είναι δουλειά του Δήμου.....και δεν δέχεται δωρεές από ιδιώτες.....
  3. Πράγματι, για μονοπάτια μιλώ, ανάμεσα σε ιδιοκτησίες....όσο για το ρεματάκι είναι περίπου 1,5 μέτρα φάρδος. Κατόπιν εγγράφου μου προς τον αρμόδιο Δήμο και κατόπιν αυτοψίας βεβαίως, μου απήντησαν ότι το ρεματάκι αυτό θα καθαριστεί άμεσα, ώστε να διευκολύνει εκτός των άλλων, την εύκολη πρόσβαση πρός την παραλία, όσο για την μάντρα που έχει κτιστεί μέσα σε ένα τμήμα του θα κατεδαφιστεί. Αυτά, πριν από έναν χρόνο. Σήμερα, η κατάσταση παραμένει η αυτή.....Τι θα μπορούσα να κάνω εγώ επιπλέον για να τελειώσει αυτό το θέμα.
  4. Συμπληρωματικά στα ως άνω περί πρόσβασης, υπάρχει επίσης ένα ρεματάκι μικρό ανάμεσα σε δύο ιδιοκτησίες που καταλήγει στην θάλασσα, έχω προσπαθήσει να το "καθαρίσω" ώστε να χρησιμοποιείται και ως μονοπάτι, αλλά στάθηκε αδύνατον διότι σε κάποιο τμήμα του το έχουν καταπατήσει κτίζοντας μάντρα μέσα σε αυτό.
  5. Καλή σας ημέρα! Έχω ένα μικρό ξενοδοχειακό συγκρότημα σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Μεσσηνίας. Μεταξύ του οικοπέδου μου και της παραλίας, υπάρχουν άλλες ιδιοκτησίες, έχουν δε, κλείσει όλα τα μονοπάτια που υπήρχαν μεταξύ των ιδιοκτησιών και οδηγούσαν στην παραλία, αφήνοντας μόνο δύο δρόμους - προσβάσεις, έναν στην αρχή του χωριού και έναν στο τέλος αυτού, με απόσταση περίπου 500 μέτρα μεταξύ των. Θα ήθελα να μάθω, παρακαλώ, ανά πόσα μέτρα ορίζεται εκ νόμου, η πρόσβαση στην παραλία με δρόμο ή μονοπάτι, ή όποια μορφή πρόσβασης, εντός οικισμού. Ευχαριστώ.
  6. Ας σημειωθεί παρακαλώ ότι το σχήμα του γηπέδου είναι σφηνοειδές με μέγιστο βάθος 33μ.
  7. Καλησπέρα σας, θέλω να οικοδομήσω ένα οικόπεδο εκτός σχεδίου, άρτιο και οικοδομήσιμο κατά περέκκλιση (προ της 12-11-62) εφαπτόμενο με επαρχιακή οδό, στην περιοχή της Μεσσηνίας. Το εμβαδόν του γηπέδου είναι 964 τμ. Το πρόσωπο αυτού 40 μ. Το μέγιστο βάθος αυτού 33 μ. (δεν είναι τετράγωνο) Θα ήθελα να μάθω τα εξής: Ποια η ελάχιστη απόσταση του κτηρίου από τον άξονα του δρόμου. Ποια η ελάχιστη απόσταση του κτηρίου από όμορες ιδιοκτησίες. Για κατασκευή πισίνας με ορίζοντα (υπάρχει ένας μεγάλος όχθος σε μια πλευρά με θέα στην θάλασσα) υπάρχουν κατασκευαστικοί περιορισμοί ασφαλείας, και ποια η ελάχιστη απόσταση κατασκευής αυτής από τον όχθο. Πόσα τετραγωνικά μέτρα κτίζεται. Πόσο θα στοιχίσει η οικοδομική άδεια αυτού. Ευχαριστώ, Νάσσια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.