Μετάβαση στο περιεχόμενο

nik_christop

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

nik_christop's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας

    Περιμένω πως και πως να βγει ο νόμος των 120 δοσεων..ψηφίζεται και για ακόμη μια φορά το ΤΣΜΕΔΕ το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω τους ρυθμούς που δουλευει, δυσκολεύεται να στείλει έναν αριθμό στην πλατφόρμα του ΕΦΚΑ για να μπορέσω να ρυθμίσω τις οφειλές μου. Γιατί είναι τόσο χρονοβόρο να σταλεί το ποσό των οφειλών από το ΤΣΜΕΔΕ στο ΕΦΚΑ?? 

  2. Γεια σας και καλή σας χρονιά, Μου έχει τύχει μια περίπτωση σε μια πολυκατοικία όπου έχουν κάνει κάποιε διαφορές στο σύστημα θέρμανσης. Αρχικά η πολυκατοικια είναι παλαιά με δισωλήνιο σύστημα. Κάποιοι από τους ιδιοκτητες σε βάθος χρόνου είχαν αλλάξει τα σώματα με μεγαλύτερα με αποτέλεσμα να αλλάζουν οι τελικές θερμίδες στα διαμερίσματα. Επίσης κάποιοι άλλοι έχουν κάνει νέες σωληνώσεις για μελλοντική αυτονόμηση του διαμερίσματος. Οπως καταλαβαίνουμε έχουν αλλάξει τα χιλιοστά λόγω των παραπάνω παρεμβάσεων. Εκεί μου έχει ζητηθεί να κάνω μια μελέτη κατανομης δαπανών λαμβάνοντας υπ' όψιν την ισχύουσα κατάσταση έτσι ώστε να υπάρχει μια δίκαιη κατανομή. Ομολογώ πως κάτι αντίστοιχο δε μου έχει τύχει και δεν γνωρίζω πως να δουλέψω για την εκπόνηση της μελέτης αυτής. Πρέπει να μετρήσω ένα ένα τα σώματα και τις σωληνώσεις σε κάθε διαμέρισμα για να βγάλω κανονικές θερμίδες ανά διαμέρισμα? Αν κάποιος συνάδελφος εχει κάποια ιδέα θα το εκτιμούσα πολύ. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων Χριστόπουλος Νίκος Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp.
  3. Καλή σας μέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για την ιδιάζουσα περίπτωση μου ως μηχανικός. (τα δεδομένα) Έχω τελειώσει το 2007 από σπουδές στην Αγγλία (ηλεκτρολόγος μηχανικός και μάστερ σε μηχανολογικά κτίριων). Έπειτα από εξετάσεις του ΔΟΑΤΑΠ βγήκε η απόφαση 8 μαθημάτων οπού δεν μπήκα στη διαδικασία να δώσω. Μου δόθηκε έπειτα από εξετάσεις στο ΤΕΕ η ειδικότητα του μηχανικού ενεργειακών συστημάτων ( καθώς οι 2 πτυχιακές ήταν πάνω σε φωτοβολταϊκά και το μάστερ πάνω σε εξοικονόμηση ενέργειας). (η ερώτηση) Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να υπογράψω μελέτες για φωτοβολταϊκά (πχ) και γενικά τι μπορώ να υπογράψω τελικά εγώ έπειτα από 4 χρόνια σπουδών και 4 χρόνια δουλείας? 'Η πως μπορώ να μάθω, ποιος δηλαδή είναι ο φορέας κτλ. Ή κάποια πρόταση για να μπορώ και εγώ να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν πήγαν εντελώς τζάμπα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των πρότερων ΝΧ Παρατηρήσεις 1. Δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία στον τίτλο 2. Δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία στο κείμενο. 3. Οι δημοσιεύσεις πρέπει να αναρτώνται στην σωστή κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες συμμετοχής Κατά τα λοιπά καλώς ήλθατε στο forum avgoust
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.