Μετάβαση στο περιεχόμενο

JimmisK

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

JimmisK's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καταρχας δεν ειπα οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω την λογικη μου για τον συνυπολογισμο και των αρμων σε αυτο το προβλημα κάνοντας μαθηματικες πραξεις.Εννοειται οτι μια εξισωση μπορω να την βγαλω και εγω αλλα λογω χρονου και προκείμενης εξεταστικης ρωτησα μπας και καποιος εχει καποιον τυπο προχειρο.ΜΙα τετοια εξισωση απλα ειναι το αποτελεσμα της δομημενης σκεψης και λογικης ενος ανθρωπου και οχι αποτελεσμα τυποποιημενης εργασιας.Και αλιμονο αν χρησιμοποιησω εναν τυπο που δεν θα τον καταλαβαινα και δεν εδινα χρονο για να τον κατανοησω σε βαθος.Αυτα τα λιγα συναδελφε.. Γενικα σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και της απαντησεις σας.
  2. Αν υπολογισουμε και παχος αρμών ας πουμε 1 mm υπαρχει καμια ετοιμη εξισωση?
  3. Δηλαδη στα τουβλα που θα υπολογισω στο τελος π.χ χρειαζομαι 100 τουβλα και επειδη θα εχω 5% φθορα θα χρειαστω 100+100*5/100=105 τουβλα τελικως??
  4. Καλως ηρθες στην σχολη μας και εγω τωρα θα παω 2ο ετος.Κρατα πανω απο ολα το μετρο παντου και τα υπολοιπα ερχονται μονα τους.Cya in Ε.Μ.Π.
  5. Σπουδαζω πολιτικός μηχανικος αλλα επειδη δυστυχως δεν εχω καποιον στο στενο μου κυκλο που να γνωριζει περι οικοδομικης ειπα να απευ8υνθω εδώ.Στην παρακατω ασκηση γινεται λογος για φθορα 5%.τι εννοει με αυτο?Οσο πιο λεπτομερως γινεται.Ευχαριστω εκ των προτερων. Θέμα 1ο Πόσα τούβλα (διαστάσεων 0.06×0.09×0.19) χρειαζόμαστε για να κατασκευάσουμε εναν δρομικό τοίχο επιφάνειας ενός 1m^2, γνωρίζοντας ότι η φθορά είναι 5% ; Να παρασταθεί ο τοίχος που δομείται με αυτό τον τρόπο (δρομικός).
  6. Εχει κανεις καποιο υποδειγμα πινακα κουφωματων γιατι ειναι πρωτη φορα που πρεπει να σχεδιασω σε σχεδιο και δεν εχω βρει πουθενα.ευχαριστω εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.