Μετάβαση στο περιεχόμενο

mtar

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mtar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ειχα εισοδηματα 2015-2016 από μπλοκάκι. Είμαι όμως μισθωτή από 3-1-2017, αλλά δεν έχω κάνει διακοπή. Αν δεν κάνω διακοπή, θα πληρώνει και ο εργοδότης και εγώ; Aυτό είναι που δεν έχω καταλάβει ακόμα..
  2. Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου. Ξεκίνησα ως μισθωτή 3/1/2017, προφανώς δεν με εχουν συμπεριλαβει στα τευτερια τους γιατι βγηκε να πληρωσω 370 ευρω για το Γενάρη. Η ερωτηση μου όμως είναι άλλη, παρότι ο εργοδότης καταβάλλει τις εισφορες μου στο ΤΣΜΕΔΕ, θα πρεπει να κλεισω τα βιβλια δηλαδή να κάνω διακοπή άσκησης ελεύθερου επαγγέλαμτος ώστε να μην πληρώνω το ελάχιστο? Ή μήπως και να κάνω διακοπή πάλι θα πρέπει να καταβάλλει εισφορες ο εργοδότης αλλά και εγώ να πληρώνω το ελάχιστο ξεχωριστά. Ευχαριστώ πολύ.
  3. To να χρειαζόμαστε μία ολόκληρη μέρα άδεια από την εργασία μας για να κάνουμε αυτή τη δουλειά είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνεται κατ'επανάληψην. Δυστυχώς όμως και το πόσες φορές θα χρειαστείς περίθαλψη δεν μπορείς να το προβλέψεις. Πάντως επειδή αναφέρθηκαν τα παραρτήματα , έχω να πω ότι όντως είναι πολύ καλύτερα από το να μην υπήρχαν και αυτά αλλά π.χ. από βόρεια-δυτικά προάστια να πρέπει κάποιος να πάει στο παράρτημα Αγίας Παρασκευής και κατόπιν να ανέβει ξανά βόρεια για την εργασία του και αργοπορημένος δε θα το έλεγε κανείς εξυπηρετικό. Τέλοσπάντων για να μην επαναλαμβάνονται κουβέντες που έχουν ειπωθεί και πιο πάνω, είναι ένα θέμα που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο και θα πρέπει να επιλυθεί.
  4. Η διαδικασία για μένα είναι επιεικώς απαράδεκτη. Να φανταστείτε ότι κι εγώ χρειάζομαι να κάνω μαγνητική στο γόνατό μου και αυτό που μάλλον θα γίνει είναι το ότι θα καταφύγω να την πληρώσω μόνη μου χωρίς καμία διαδικασία προέγκρισης μετά από αναμονή στις ουρές κλπ κλπ. Αν εγώ που δεν "ανήκω" σε επείγον περιστατικό σκέφτομαι να καταφύγω σε αυτή τη λύση -που είναι βέβαια σα να τους χαρίζω τα ποσά που πληρώνω για περίθαλψη- πόσο πιο λογικό είναι να αποφευχθεί η διαδικασία σε ένα επείγον περιστατικό. Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω, αυτό που θέλουν είναι να εμποδίσουν τους ασφαλισμένους να κάνουν χρήση των υπηρεσιών που δικαιούνται?? Οι συνθήκες είναι τελείως αποτρεπτικές...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.