Μετάβαση στο περιεχόμενο

afrika

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by afrika

  1. οταν εφτιαξα το λογαριασμο μου στην ειδικοτητα εβαζα "Καμια" και δεν μου το επερνε σοστο οποτε εβαλα κατι εκει να ξεμπερδευω και ετσι εβαλα Οικονομολογος. ναι ισως το χτιζω δεν ηταν καλο ρημα,να κατασκευασω ειναι το σωστο? κοιτα για τον αρχιτεκτονα νομιζω πως ξερω τι κανουν.αυτοι κανουν σχεδια πως θα ειναι το κτιριο που θα ειναι η το σαλονι,τα δωματια,κτλ κτλ, που θα ειναι αυτα.δεν ξερω αν εχουν αυτοι αδεια να κατασκευασουν ενα κτιριο.εγω θελω να μπορω να σκεφτω εγω πως θελω να ειναι το κτιριο και εξωτερικα και εσωτερικα(ποσα δωματια θα εχει ,που θα ειναι αυτα κτλ κτλ) ,να το σχεδιασω κιολας σωστα (φανταζομαι υπαρχουν καποιοι κανονες για να μην πεσει και το κτιριο ή για το σεισμο ,τελοσπαντον δεν τα ξερω) και θελω να μπορω αυτο που εχω φανταστει και σχεδιασει να εχω την αδεια να βαλω ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΕΓΩ να το υλοποιησουν,να τους πω τι υλικα θα χρησιμοποιησουν,πως θα το φτιαξουν κτλ κτλ. γενικα ποια ειναι η δουλεια του πολιτικου μηχανικου και ποια του αρχιτεκτονα?(και απο την σχολη ηλεκτρολογων μηχανικων του ΕΜΠ μπορεις να κατασκευασεις κτιρια?). πολυ συντομα ποια ειναι η διαδικασια για να κατασκευαστει ενα κτιριο(πχ αυτος κανει αυτο,μετα ο πολιτικος κατασκευαζει το ταδε κτλ) και ποιοι εμπλεκονται(πολιτικοι μηχανικοι,αρχιτεκτονες,τοπογραφοι κτλ κτλ). συγνωμη που ρωταω και ισως ρωταω και βλακιες αλλα πραγματικα δεν ξερω ο καθενας σε τι ποσοστο συμμετεχει και τι δουλεια κανει και ποιοι πρεπει να συνεργαστουν για να κατασκευαστει ενα κτιριο.
  2. παιδια καλησπερα.και γω σκεφτομαι να δηλωσω πολυτεχνειο.αλλα δεν ξερω κατι.μπορει να με βοηθησει καποιος να μου πει ποια η διαφορα μεταξυ πολιτικου μηχανικου και αρχιτεκτονα(και τοπογραφου αν και αυτος δεν μετραει μονο τις εκτασεις)?σε μια δουλεια στο χτισιμο ενος κτιριου χρειαζονται και οι δυο?τι κανει ο καθενας?ποιος ειναι πιο σημαντικος? εμενα μαρεσει να χτιζω σπιτια αλλα οταν εννοω να χτιζω σπιτια/η οτιδηποτε αλλο εννοω να σκεφτομαι το χωρο ,να σκεφτομαι πως θα ειναι αυτο που θα φτιαξω(ηδη σχεδιαζω μονος μου μερικες φορες την κατοψη ενος χωρου που θα ειναι η κουζινα,σαλονι ,δωματια κτλ κτλ και μετα αυτο αν ειχα σπουδασει θα ηθελα και να το υλοποιησω) και μετα να το χτιζω!χαχα τα λεω πολυ παιδικα?συγνωμη!μπορει να μου πει καποιος?σε ποια σχολη πρεπει να παω? ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας Σορρυ αν επρεπε να το ποσταρω καπου αλλου το μηνυμα μου!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.