Μετάβαση στο περιεχόμενο

endrasei

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Γεια σας. Λέγομαι Γιώργος και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις πάνω στο Διαμέρισμα που μένω. Κατοικό στην καλαμάτα 100 μ κοντά στην παραλία. Το διαμέρισμα είναι κατασκευής του 2002. Έχει 3 ορόφους που εγώ μένω στον 1ο όροφο, 4αρι,δυτικά και ανατολικα. Οπότε, έχω αρκετό ήλιο και καθόλου σκιαση.!!!! Η περιοχή που κατοικό έχει πάρα πολύ υγρασία. Τον χειμώνα όποτε σηκωνόμουνα πρωί, τα παράθυρα είναι μούσκεμα. Θέλω την σφουγγαρίστρα για να μαζέψω τα νερά τις υγρασίας. Οι ντουλάπες μου,μυρίζουν μούχλα,τα ρούχα μου τα πεταώ συνέχεια γιατί αφήνει στάμπες κτλ από την υγρασία. Ο τοίχος ψηλά στις γώνιες μαυρίζει,σε άλλα σημεία κάνει σαν πιτσιλίες. κάθε χρόνο τα καθαρίζω κτλ. Ο γειτονάς μου έχει το ίδιο πρόβλημα αλλά πιο πολύ λόγω της βορινής πλευράς που μένει. Οσο για τα αλουμίνια (πόρτες-σίτες παντζούρια) χαμηλά στα τοιχία,εκεί που είναι ο οδηγός της πόρτας έχει φουσκώσει ο τοίχος. Πήγα σε εταιρια Αλκατ, ηρθε ο άνθρωπος τα είδε και μου είπε, έχεις απώλειες, το αλουμίνιο είναι καλός αγωγός που μεταφέρνει την υγρασία και θερμότητα μέσα στο σπίτι. Τα τζάμια σου είναι διπλά και πάλι περνάει η υγρασία κτλ. δεν είναι θερμαίκα τζάμια. Η κάσες έχουν φτιαχτεί πρόχειρα. Δηλ. μέτρημα, κόψιμο, βίδωμα και έτοιμη η κάσα. κάπως έτσι έγινε η δουλειά, προχειροδουλειά. Συν μου είπε ότι πρέπει να μονώσεις και τους εξωτερικούς τοίχος. Δηλ. κέλυφος,εξωτερικής θερμομόνωσης. Οπως καταλαβαίνετε εχω πρόβλημα με την υγρασία. Απλώ θέλω να μάθω εαν ο κατασκευαστής τις πολυκατοικίας αναφέρει κάπου εαν έχει γίνει η μόνωση της πολυκατοικίας. Την έχει κάνει την μόνωση η απλά το έγραψε οτι υπάρχει μόνωση άλλα δεν την έχει κάνει. που μπορώ να μάθω; Στον αρχιτέκτονα; πολιτικό μηχανικό; Δεν μπορεί 9 χρονων πολυκατοικιας να έχει τέτοιο πρόβλημα. ουσιαστηκά είναι άχρηστη η κατασκευή που έχει τέτοια υγρασία. Πανώ απ'όλα είναι η υγεια. Τόσα χρόνια έχω διαλυθεί με την υγρασία, κόκκαλα,πονοκεφάλους και αλλιεργίες.
  2. Γεια σας. Λέγομαι Γιώργος και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις πάνω στο Διαμέρισμα που μένω. Κατοικό στην καλαμάτα 100 μ κοντά στην παραλία. Το διαμέρισμα είναι κατασκευής του 2002. Έχει 3 ορόφους που εγώ μένω στον 1ο όροφο, 4αρι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.