Μετάβαση στο περιεχόμενο

bioeng

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by bioeng

  1. ναι αλλα κατι δε μου κολλαει. ο νόμος λεει οτι τα 100 kW που δεν παίρνουν αδεια απο ΡΑΕ μεταβιβάζονται μετα την ολοκληρωση της κατασκευης. Δηλαδη αν ειχε γινει ενοικιαση της στεγης πριν την αιτηση και εκανε την αιτηση η ΟΕ με το δικο της ΑΦΜ θα γινοταν? Τελος παντων το ΑΦΜ αλλαζει μονο με μεταβιβαη ολοκληρου του κτισματος?
  2. Γτ να επιτρέπεται η πώληση και όχι η ενοικίαση??? και δεύτερον δεν είναι πάρκο αφού πρόκειται για βιομηχανική στέγη. Παρακαλώ μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του προηγούμενου μηνύματος. Δείτε τους κανόνες συμμετοχής. Ευχαριστώ, miltos
  3. Καλησπέρα απο μένα, λοιπόν φυσικό πρόσωπο εγκαθιστά σε βιομηχανική στέγη φωτοβολταικά 100 kW. Στη συνέχεια αφού υπογραφεί η σύμβαση σύνδεσης και αγοραπωλησίας με ΔΕΣΜΗΕ, συνάπτει με ομόρρυθμη εταιρεία σύμβαση μίσθωσης της στέγης για 25 χρόνια οπότε με ενημέρωση του ΔΕΣΜΗΕ αλλάζει ο φορέας τιμολόγησης και περνά στην ομόρρυθμη. Γίνεται?? Εννοείται η σύμβαση μίσθωσης πηγαίνει για θεώρηση στην οικεία ΔΟΥ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.