Μετάβαση στο περιεχόμενο

roula-bagg

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Καλημέρα και πάλι. Αποφάσισα τελικά να συμβουλευτώ κάποιον ειδικό που θα έρθει να με συμβουλεύσει γιατί αν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού που ανακαινίζω θα μου πάρει τόσο καιρό θα έρθει η μέρα του γάμου και εγώ δε θα έχω σπίτι. Ποια ειδικότητα είναι αυτή που θα πρέπει να απευθυνθώ? Σας ευχαριστώ όλουσ πολύ!
  2. Καλημέρα! Το μπάνιο θα ανακαινιστεί ολόκληρο. Θα φύγουν τα παλιά πλακάκια και τα είδη υγιεινής και οπωσδήποτε οι παλιές σωληνώσεις καθώς μου είπε ο υδραυλικός οτι είναι καρκινογόνα τα υλικά παρασκευής τους. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι εκ διαμέτρου διαφορετικές προσφορές για τα πλακάκια. Οι διαστάσεις που έχω για το μπάνιο είναι: 8,50*2,20 και 2,50*2,20. Σας Ευχαριστώ πολύ.
  3. Καλησπέρα κάνω ανακαίνιση στο μπάνιο 17 τ.μ. και εχω πάρει τρεις προσφορές απο ανθρώπους που τοποθετούν πλακάκια. Η πρώτη είναι 600 ευρώ χωρίς τα υλικά, η δεύτερη 500 ευρώ με τα υλικά και η τρίτη 289 ευρώ χωρίς τα υλικά. Τι θα μου προτείνατε? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.