Μετάβαση στο περιεχόμενο

papako

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

papako's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχεις δίκιο Costa. Στο site γράφει ότι είναι μόνο για εξωτερική εγκατάσταση. Για μέσα έχει το ίδιο με καμινάδα (τύπου C)
  2. Ναι, είναι αερίου οι συσκευές. Παιδιά… από ότι είδα τα 37 lt/min είναι πάνω από 60 kW!!! Παραθέτω το link με σχετικές πληροφορίες στα ελληνικά. //www.italtherm.com/view_cat.php?cat_id=237]italtherm[/url]
  3. Καλησπέρα σε όλους. Έμαθα για ένα νέο προϊόν που άρχισε να κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Ταχυθερμοσίφωνες αερίου τύπου Α3, Χωρίς Καμινάδα, και δυνατότητας έως 37 λύτρων/λεπτό με στιγμιαία παραγωγή. Όπως καταλαβένετε με τέτοια ισχύ πλέον μπορούν να καταργηθούν ακόμα και τα μπόιλερ αφού ότι νερό θέλουμε μπορούμε να το έχουμε στιγμιαία. Επιπλέον διάβασα ότι θερμαίνουν το νερού ως τους 95 C!! Η μόνη εταιρία που βρήκα ότι κατασκευάζει τέτοια μηχανήματα είναι μια Ιαπωνική που λέγεται Rinnai Corporation. Θα ήθελα την άποψη σας για αυτό το νέο τρόπο θέρμανσης νερού.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.