Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikolai

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Θεοχάρη μη με παρεξηγεις, να διασκεδασω τις εντυπωσεις ήθελα. Γειτονικο χωραφι ειναι 1 αλλα ο τυπος το εχει περιφραξει με πέτρες και ετσι δεν μπορει να του το αγγιξει, εχει συμβόλαιο παρομοιο με το δικό μου. Αεροφωτογραφια εχω πάρει αλλα τι αναλυση να δείξει στου διαολου τη μανα με 1.80 πλατος δρομου. Τεσπα απο αυτα λύση δεν βγαινει Οι μηνυσεις εχουν πεσει τωρα αυτες δεν τις αποφευγουμε. Θέλω να δω ρε παιδια, αν μπορω να βρω καποια υπηρεσια πιο αρμοδια απο το Δήμο για το θέμα αυτο, μπας και μπορεσω να αντικρούσω το χαρτι του Δήμου.
  2. Καταρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Θα απαντησω σε ολες τις ερωτησεις σας και θα δωσω επιπλεον διευκρινισεις σε τυχον ασαφειες που προεκυψαν απο την ερωτηση μου. 1. Συμβολαιο υπαρχει, αλλα ειναι απο την περιοδο της προγιαγιας μου πραγματικα ειναι πριν το 1900, σε εμενα μεταβιβαστηκε το 2000 και σαν νοτιο οριο αναφερει δρομο, σκετο δρομο. 2. Κτηματολογιο δεν εχει περασει και ουτε προκειται για πολλα χρονια ακομα. 3. Το forum το βρηκα ψαχνοντας και δεν περιμενα να μου λυσει το προβλημα μου, είχα ομως και εχω μια ελπιδα οτι μπορειτε να μου δωσετε μια κατευθυνση για τις ενεργειες που πρεπει να ακολουθησω σαν επαγγελματιες του χωρου. 4. Αυτο παραγματικα αδυνατω να το καταλάβω, τα δικα σας τα χωραφια τα έχετε ξέφραγα, από πότε και γιατι ειναι παρανομία να περιφράξεις τη περιουσία σου, ειδικά σε τετοια περίπτωση, τα κατσικακια που έχω μέσα, να μπει λυκος και να μου τα φαει. Το χωραφι εχει μεσα ζωα. 5. Οι δήμοι λειτουργούν ψηφοθηρικα, οχι πάντα 6. Η τεχνική υπηρεσια δεν μου το ειπε απλα, μου το εστειλε και γραπτως. 6. Εχω φαει ηδη μια μηνυση απο την αγροφυλακη για τα κάγκελα, αυτο σημαινει οτι εχω παει ηδη σε δικηγορο, αλλα παντα πιστευα οτι ο καλυτερος δικηγορος απο ολους ειμαι εγω για τον εαυτο μου. 7. Ο δικηγορος του αντιπαλου μου ειναι αντιδημαρχος. 8. Ο πολιτικος μηχανικος μου, μου λεει μη μασας, στο δικαστηριο θα φανει οτι εχουμε δικιο, εδώ που μενω δεν εχει τοπογράφους. Τέλως πάντων πέρα απο το Δήμο δε εχει αλλη υπηρεσια πιο αρμόδια. Όπως καταλαβαινετε απο τα παραπάνω, i'm in a deep shit, οποτε κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη. "μάλλον ένα απλό θέμα επικοινωνίας και συνεννόησης είναι" ε ναι μωρε πολιτισμενοι ανθρωποι είμαστε, ας του παραχωρησω το χωραφι μου να δειξω και ανωτεροτητα...please...
  3. Εχω ενα χωράφι, το οποιο συνορεύει στη νότια πλευρά του με ενα δρομάκι όχι μεγαλύτερο από δύο μέτρα στο πλάτος και 50 στο μήκος. Το δρομάκι αυτο οδηγεί σε αδιέξοδο, στο χωραφι του γείτονονα με τον οποίο συνορεύω και απο δυτικά (ξεκινάει από το χωράφι μου). Τα όρια του χωραφιού μου καθορίζονται από θάμνους αθανάτων και στη νότια πλευρα που υπαρχει το μονοπατακι το χωραφι μου είναι υπερυψωμένο ένα μετρο και επίσης υπαρχουν αθάνατα. Προσφάτως λοιπον το διπλα χωράφι αγοράστηκε απο εναν κύριο ο οποιος για να περάσει το τρακτερ απο τον δρομο αυτο επειδη ηταν στενος αρχισε σιγα σιγα να τρωει τη νότια πλευρα του χωραφιου μου με τσαπα και να ξεριζώνει τα αθάνατα μου και οταν το καταλαβα ηταν πλεον αργα. Μέχρι πριν κανείς δεν χρησιμοποιούσε το δρομάκι γιατι το χωραφι του γείτονα εχει ακόμα 2 δρόμους στις αλλες του πλευρες. Πάνω στη τσαντιλα μου περιεφραξα τη νοτια πλευρα του χωραφιου μου με κάγκελα, εκεί που ήταν τα αρχικα ορια της, το οποιο φυσικα φαινεται σαν να τα έχω τοποθετησει στο δρόμο. Ο κύριος λοιπον απευθυνθηκε στο Δήμο μας και στην τεχνική του υπηρεσία η οποία εκανε τον ελεγχο απουσία μου και μου εστειλε εγγραφο να αποσύρω την περίφραξη γιατι καταλαμβάνω μέρος του δρόμου. Δεν παίρνουν χαμπάρι όταν τους εξηγώ τι έχει συμβει, γνωρίζετε το πως λειτουργούν οι δημοι. Το λοιπόν, έχετε να μου δώσετε καμία συμβουλή για το αν μπορώ να σώσω την περιουσία μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά όλα τα μέλη!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.