Μετάβαση στο περιεχόμενο

rendouan

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. ευχαριστω για την αμεση απαντηση αρα να επιμεινω στην τοποθετηση μιας στρωσης πυροτουβλου μετα απο πανω μια στρωση πετροβαμβακα και μετα η εστια κτλπ. Μια απορια μου (ισως και χαζη) το πυροτουβλο δεν αποθηκευει θερμοτητα και την επανεκπεμπει αρα δεν θα την εκεπεμψει και προς την κολωνα?
  2. Καλημέρα καινουργιος στο σαιτ και τολμω να κανω το ερωτημα : Σε καινουργια κατοικια εχω αποφασισει να τοποθετησω ενεργειακο τζακι σε ενα χωρο της ταξης ~45τμ . Το ερωτημα μου εχει να κανει με το εξης : μπορω (επιτρεπεται δλδ) να το τοποθετησω σε γωνια οπου εκει ομως υπαρχει κολωνα? Αν ναι ποιος ειναι ο πιο ενδεδειγμενος τροπος. Ξερω οτι ειναι καλυτερα να το αποφυγω ωστοσω η διαμορφωση του χωρου δεν εξυπηρετει και πολυ . Ο μηχανικος μου με απετρεψε εκτος και αν γινει πολυ καλη μονωση . Θεωρει οτι πρεπει να επενδυσω τον τοιχο με πυροτουβλο και απο μπροστα να στρωθει ο πετροβαμβακας . Βεβαια μου ειπε οτι δεν γνωριζει και πολλα για τις ενεργειακες εστιες και να ρωτησω στους συνηθεις μαστορους τζακιων . Σε 3 που πηγα μου προτειναν απλα την λυση του πετροβαμβακα. Τι πιστευεται οτι ειναι το πιο ενδεδειγμενο πλην του να μην το τοποθετησω στην γωνια? Ευχαριστω εκ των προτερων Υγ: συγνωμη αν δεν εχω δει και υπαρχει παρομοιο θεμα απαντημενο στο φορουμ στο οποιο παρακαλω να με παρακαμψετε
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.