Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βασίλειος Β'

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Βασίλειος Β''s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφε, ο @bromiaris είναι δημόσιος υπάλληλος και δεν μπορεί να τα γνωρίζει αυτά τα ακαδημαικά θέματα. Καλά έκανε και εξέφρασε την απορία του. Πιστεύω τώρα να κατάλαβε.
  2. Πρώτον, να ενημερωθείς σωστά. Δεν είναι δομικών έργων. Είναι Πτυχ. Μηχανικός Δομικών Έργων. Το Πολιτικός είναι για να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι του στρατού. Υπάρχει και Στρατιωτικός Μηχανικός. Δεύτερον, οι απόφοιτοι είναι Πτυχ. Μηχανικοί με ειδικότητα τα δομικά έργα. Κύρια απασχόλησή τους είναι η εκπόνηση στατικών μελετών και επίβλεψη δομικών έργων. Η φοίτηση τους είναι διάρκειας 4 έτη. Η κύρια διαφορά είναι ότι ο διπλωματούχος ειδικεύεται σε όλα τα έργα της επιστήμης του Μηχανικού. Τι εννοείς συνάδελφε με εξεζητημένη μελέτη ; Με την διαφορά ότι σχετίζονται μόνο με τα Οικοδομικά. Άρα στην περίπτωση σου @bromiaris, αν το έργο αφορούσε οικοδομικό έργο δεν εξαπατήθηκες αλλά έπεσες σε ειδικό με τα οικοδομικά έργα. Τώρα αν συστήθηκαν ως διπλωματούχοι και όχι ως πτυχιούχοι Μηχανικοί, αυτό είναι λάθος. Είναι πτυχιούχοι Μηχανικοί και αυτόν τον όρο πρέπει να χρησιμοποιούν. Να ανησυχούσες αν πήγαινες σε μηχανικό που τελείωσε Ιταλία ή Βουλγαρία, Ρουμανία κ.τ.λ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.