Μετάβαση στο περιεχόμενο

xristianna1

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

xristianna1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συγνωμη...μια τελευταια ερωτηση... Εχει να κανει που ο πανω οροφος χτιστηκε 5 χρονια αργοτερα απο τον πρωτο...δηλαδη πειτε οτι μοιραζομαστε τα εξοδα της μονωσης...αν χτισω μετα απο πανω παλι η μονωση του απο πανω οροφου θα ειναι κοινο εξοδο???
  2. δεν εχω αποκλειστικη χρηση...ουτε προσβαση...ολα ειναι κοινοχρηστα...ηλιακοι απλωματα κλπ...και χιλιοστα 50-50 Δεν υπαρχει κανονισμος οριζοντιας ιδιοκτησιας...αλλα ειμαστε στο να κανουμε τωρα ... υπαρχει καποιος νομος που να λεει για τα εξοδα αυτα...??
  3. Εχω παρομοιο προβλημα...σε μια διπλοκατοικια μενω εγω στον δευτερο και ενας συγγενης μου στο πρωτο...ο αερας μου ανοικει αλλα η ταρατσα ειναι κοινοχρηστη...Θελω να κανω μονωση στην ταρατσα και ισχυριζεται οτι η μονωση της ταρατσας ειναι δικη μου υποχρεωση ενω η μονωση του ταβανιου της πυλωτης δικη του...ισχυει κατι τετοιο?και αν οχι μπορω να βρω καποιο νομο η κατι παρομοιο...ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.