Μετάβαση στο περιεχόμενο

giorkat

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

giorkat's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. οποτε gzin με συμβουλευεις μαζι με τοπογραφικο και ολα τα σχετικα να παω σε μηχανικο της περιοχης για να με συμβουλεψει ;
  2. ted78 το θέμα ειναι οτι ο δήμος κετατσινιου-δραπετσωνας απερριψε το ΓΠΣ γιατι λεει θέλει να το κανει ενιαιο για ολοκληρο τον δημο. Εξάλλου μετα έχει και άλλη διαδικασια απ'οσο ξέρω.Αυτη η ιστορια ειναι πανω απο 10 χρόνια. Ισως και ΑΝ ολοκληρωθει ποτε να περασουν αλλα τοσα η και παραπανο. Αν Κάποιος έχει ίδεα απο την περιοχη θα ξερει οτι η μιση ειναι εντος και η αλλη μιση εκτος.
  3. Η περιοχη στην οποια αναφερομαι ειναι ο Αγιος Αντωνιος στο κερατσινι. δεν ήξερα οτι θέλει τοσα τετραγωνικα. δυσκολα να βρεις τοσο μεγαλα οικοπεδα να αγορασεις στην περιοχη. Αν κάποιος θέλει να το αναλάβει ας με ενημερωσει με προσωπικο μυνημα για να βρει τι ισχυει και ποιο ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω. Ευχαριστω και παλι
  4. Καλημερα σας. Μπορείτε να με ενημερώσετε αν υπάρχει περιπτωση εκδοσης οικοδομικης αδειας σε 220 τ.μ οικοπεδο (υπο ενταξη) οταν εφάπτεται με δρόμο εντός σχεδιου ;; Ειχα ακούσει σχετικα, πως υπαρχει αυτη η δυνατοτητα αλλα οτι χτιζεις πιο λιγα τετραγωνικα. Ισχύει κατι τετοιο; Σας ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.