Μετάβαση στο περιεχόμενο

par1s

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Είναι ισόγειο και θέλω να μεταφέρω το μπάνιο, περίπου 9 μέτρα απόσταση
  2. Κάνω ανακαίνιση γκρεμίζοντας τοίχους (για αλλαγή διαρρύθμισης) και αλλάζοντας πατώματα. Σε αυτήν την περίπτωση η μεταφορά του μπάνιου (ντους, λεκάνη, νεροχύτης) είναι δύσκολη και πολύ ακριβή; Δηλαδή το τράβηγμα σωληνώσεων και ότι χρειάζεται.
  3. Σας ευχαριστώ.. @agrafiot To site το ζήτησα για ιδέες και απλούς πρόχειρους υπολογισμούς κόστους, όχι για να αρχίσω μόνος μου, σίγουρα θα έχω τεράστια απόκλιση στην τιμή, αλλά θέλω να μάθω που κυμαίνονται οι τιμές..
  4. Καλησπέρα, έχω ένα διαμέρισμα 75 τμ. Χτισμένο περίπου το 1960. Θέλω να κάνω εσωτερική ανακατασκευή. Πιο αναλυτικά, γκρέμισμα τοίχων και αλλαγή διαρρύθμισης, δηλαδή να πάνε αλλού τα δωμάτια, η κουζίνα, το μπάνιο και το σαλόνι και όλα τα ηλεκτρολογικά και υδραυλικά.. Από που πρέπει να αρχίσω; Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια site για να πάρω ιδέες σχετικά με τον προγραμματισμό των εργασιών..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.