Μετάβαση στο περιεχόμενο

JANER

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

JANER's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ενδιαφερομαι να αγορασω μονοκατοικια η οποια εχει τακτοποιηθει συμφωνα με τον προσφατο νομο.Το ακινητο εχει καποια τμ καθ υπερβαση συντελεστη δομησης και ο ιδιοκτητης εχει πληρωσει το προστιμο. Στη φαση αυτη μπορει να γινει μεταβιβαση ή με περιμενουν εκπληξεις στο μελλον; Τα επιπλεον τμ βρισκονται στο κυριως οικιμα κι αν ενας μελλοντικος ελεγχος εκρινε αυτο το τμημα του σπιτιου κατεδαφιστεο, αυτο θα το καθιστουσε μη λειτουργικο και μη κατοικησιμο.
  2. Κατασκευαστής κατασκευάζει στην Κύθνο, σε εκτός σχεδίου οικόπεδο x ανεξάρτητες (μη εφαπτόμενες) κατοικίες.Το οικόπεδο ισχυρίζεται πως θα είναι εξ αδιαιρέτου , με δικαίωμα χρήσης.Με το σπίτι τι γίνεται; Για την όποια μεταβίβαση του σπιτιού με το δικαίωμα χρήσης επί συγκεκριμένων τμ του οικοπέδου θα πρέπει να συνυπογράφουν όλοι οι εξ αδιαιρέτου οικοπεδούχοι; Θα αγόραζες;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.