Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vagouras13

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Vagouras13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.
  2. πχ για εναν Victron inverter ο οποιος εχει μια θυρα ethernet και συνδεεται με ενα victron ethernet remote και απο κει σε εναν υπολογιστη.τι πληροφοριες παιρνουμε και τι πληροφοριες δινουμε (αν δινουμε).
  3. Θα ηθελα να μαθω τι πληροφοριες παιρνουμε απο μια θυρα ethernet ενος inverter?
  4. εχω ψαξει σε ποσα forum και σε βιβλια και δεν εχω βγαλει ακρη.ο καθενας μιλαει εμπειρικα κι αν παω να τον ακολουθησω βγαζω διαφορετικα αποτελεσματα απο την προηγουμενη φορα. το 433 ΑΗ που βγαζεις ειναι για 2 μερες αυτονομιας.αυτο σημαινει οτι πχ με δυο μπαταριες πχ rollsbattery 12-266ah σε σειρα θα κανω την δουλεια μου? για τον ρυθμιστη ειναι κατανοητο και ειναι σιγουρα mppt.εχει καποιες στανταρ απαιτησεις.για καποιους αυτεσ οι ερωτησεις μπορει να φαινονται γελοιες και πιστευω γιαυτο υπαρχουν τα forum για να δινονται εξηγησεις. ----------------------[ΣΥΓΧΩΝΕΨΗ]---------------------- λαθος για τισ μπαταριες η συνδεση σε σειρα.παραλληλα ηθελα να πω
  5. Καλησπερα.μια ερωτηση κι εγω οπως ολοι αν και δεν νομιζω να καταλαβω τι γινεται γιατι δεν εχω καιρο που ασχολουμαι. Η ημερισια καταναλωση ειναι 2,62KWh (5 λαμπες χ 15w x 10 ωρες , 1 TV x 110w x 10 ωρες , 1 ψυγειο x 760w x 24h).Συμφωνα με υπολογισμους δικους μου βγαζω ισχυ αιχμης 945Wp και για μηνα ΔΕΚ διαιρω με 3 οποτε 315Wp κι επειδη θελω 3 μερες αυτονομια πολλαπλασιαζω με 3 οποτε 945Wp. Αν ειμαι σωστος χρησιμοποιω 6 πανελ μιας εταιριας 180W-24v συνδεμενα παραλληλα.απο κει και περα πως καταλαβαινω τι μπαταρια θα χρησιμοποιησω και ποσες για 3 μερες αυτονομιας; η μπαταρια πρεπει να ειναι 24v επειδη ειναι τα πανελ μου; πως υπολογιζω το ρευμα εξοδου απο τα φβ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.