Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

-akis-

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Skype
    akis_93

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Καβάλα

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

-akis-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για να επανερθω στην αρχικη συζητηση, που ηταν για το πολυτεχνειο της κρητης, τελικα η σχολη των ηλεκτρολογων μηχανικων στην ξανθη επεσε 2122 μορια (στα 16093) οποτε τα 17000 που ειχα εγω ηταν υπεραρκετα! αρα απο οκτωβρη θα ειμαι στην Ξανθη!
  2. σας ευχαριστώ όλους! και τον σεπτέμβρη θα σας πω!
  3. Γεια χαρά σε όλους τους μηχανικούς! Θα ξεκινήσω ζητώντας συγγνωμη απο τους διαχειριστες διοτι όντας 18 χρονών και αφού έδωσα φετος πανελλήνιες (ή πανελλαδικές *ούτε το υπουργειο ξερει!), δεν ειμαι μηχανικός και παρ'όλα αυτά έγραψα πως είμαι ηλεκτρονικός μηχανικός μόνο και μόνο για να κάνω εγγραφή! Συγγνώμη και πάλι! δεδομένου ότι με συγχωρείτε, έχω ένα αρκετά σοβαρό προβλημα. όπως ήδη ανέφερα έδωσα πανελλήνιες και έβγαλα 17000. (με μαθηματικά κατεύθυνσης 17.6). ενδιαφέρομαι για πολυτεχνείο και συγκεκριμένα για ηλεκτρολόγος μηχανικός! φυσικά στο μηχανογραφικό μου (το οποιο δεν εχω κανει ακόμα λόγω του προβλήματος) θα βάλω πρώτα θεσσαλονίκη και μετά ξάνθη! (έιμαι κάτοικος καβάλας! Όμως τη θεσσαλονικη δεν την πιανω, την βάζω για...τα ματια του κόσμου και η Ξάνθη δεν νομίζω να πέσει πανω απο...800 μόρια, max! αντιθέτως, το τμήμα των ηλεκτρονΙΚΩΝ μηχανικών στην κρήτη το πιάνω(λογικα παντα)...όμως είναι πολύ μακρία και θα ήθελα πριν το βάλω 3η επιλογή να είμαι 100% σιγουρος ότι αξιζει. Οντας μοναχογιος και μοναχοπαίδι είναι και ο συναισθηματικός παράγοντας, οπότε καταλαβαίνεται. Για αυτό θα παρακαλούσα καποιος ο οποιος βρίσκεται στη κρήτη ή υπήρξε εκεί φοιτητης να με βοηθησει επιβεβαιώνοντας ή όχι για την ποιότητα και το επίπεδο της σχολής! Επιπλέον λόγω κρίσης και οικονομικής κατάστασης ενδιαφέρομαι να μείνω στην εστία του πολυτεχνείου, για αυτο θα ήθελα μια άποψη και για αυτό, και γενικότερα για ότι θεωρείτε απαραίτητο να γνωρίζω! Συγγνώμη και πάλι απο τους διαχειριστές!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.