Μετάβαση στο περιεχόμενο

ziban

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ziban

  1. το ερωτημα μου ειναι εαν μπορω να το νομιμοποιησω η απλα να το τακτοποιησω με τον μπιρμπιλονομο. Σημερα ρωτησα και αλλον μηχανικο και ηταν απολυτος δεν υπαρχει περιπτωση να το νομιμοποιησω απλα να το τακτοποιησω. Πηρα και αντιγραφα απο ολο τον φακελο της αλλαγης χρησης και εκει υπαρχει κατοψη που το παρουσιαζει 36τμ με τους τοιχους.
  2. στην δικη μου περιπτωση σε αλλαγη χρησης απο κλειστο γκαραζ σε οικια ο διευθυντης της ΔΕΗ στην κηφισια μου ζητησε την οικοδομικη αδεια σφραγισμενη με ΑΝΑΓΛΥΦΗ σφραγιδα και φυσικα απ την πολεοδομια δεν μου εβαζαν την σφραγιδα εαν δεν πληρωνα ολο το ποσο. για κλειστη θεση σταθμεσης εαν εχεις ανεξαρτητο συμβολαιο παιρνεις κανονικα ρευμα αλλα εαν κανεις αλλαγη χρησεις αλλαζει το τιμολογιο χρεωσεις και εκει που κολαει η ΔΕΗ. Σε καποιες περιπτωσεις υπαρχει και καποιο θεμα με το κατα ποσο καλυπτη η κεντρικη παροχη της ΔΕΗ την ηλεκτροδοτιση επιπλεον μετρητων.
  3. Καλησπερα!Σε τριωροφη οικοδομη με 4 διαμερισματα στους οροφους και 2 κλειστες θεσης σταθμευσης στην πυλωτη αγορασα ενα καινουργιο σπιτι 45 τμ που στα συμβολαια φαινεται σαν κλειστη θεση σταθμευσης.εκανα αλλαγη χρησης σε κατοικια και πληρωσα το σχετικο προστιμο για 45 τμ. πριν καμια βδομαδα πηγα στην πολεοδομια να παρω αντιγραφα κατοψεων ,αδειας και αλλαγης χρησης και ανακαλειψα οτι στην κατοψη της πολεοδομιας εμφανιζεται 23 τμ στην αλλαγη χρησης 36 τμ και στην αδεια φαινονται 4 διαμερισματα. στην κατοψη του συμβολαιογραφου το σπιτι φανεται 45 τμ και στην αδεια γραφει 6 διαμερισματα.εβαλα μηχανικο να κανει ελεγχο στην πολεοδομια και βρηκε οτι καμια κατοψη δεν αντοιστιχει με του συμβολαιογραφου καθως και υπερβασεις σε συντελεστη δομησης,υψους και ημιυπαιθριων χωρων. το νομικο κοματι το εχει αναλαβει δικηγορος. το ερωτημα μου ειναι το εξης μπορει το δικο μου διαμερισμα να νομιμοποιηθει σωστα η θα το πληρωνω μια ζωη.η γνωμη του μηχανικου ειναι οχι
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.