Μετάβαση στο περιεχόμενο

mariasereti

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  1. Καλησπερα σε ολους!!! Το σπιτι μας εχει υγρασια καθως ειναι χτισμενο μεσα στο βουνο-δρομο. Περυσι το καλοκαιρι καναμε ριζικη ανακαινιση-επισκευη με μια γνωστη εταιρεια κατασκευων. Το μεγαλυτερο προβλημα το αντιμετωπιζουμε σε μια ημιυπογεια γκαρσονιερα. Περασανε διπλο χερι τα υλικα για την υγρασια, σκαψανε μεχρι τα θεμελια και ανοιξανε στον εξωτερικο τοιχο του κτιριου τρυπες αρκετα βαθιες προκειμενου να εξατμιζεται....η υγρασια. Μεσα σε δυο μηνες οι τοιχοι και παλι κιτρινισαν, φουσκωσαν κλπ. Ηθελα να ρωτησω το εξης. Αυτος ο χωρος ειναι ενα υποτιθεμενο play room οπου ουσιαστικα το επισκεπτομαστε κυριως τα Σαββατοκυριακα, οποτε δεν εισπνεουμε διαρκως την υγρασια. Ποσο λαθος ειναι να επενδυσω τους τοιχους με πετρα ωστε να μην φαινεται τοσο απαισια η υγρασια; Δημιουργω ζημια; Σας ευχαριστω για το χρονο σας.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ιδιώτης και έψαξα αρκετές ώρες αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι να μου απαντάει στο πρόβλημά μου. Μένω στην Ηλιούπολη σε ένα κτίριο που φιλοξενεί ένα υπόγειο πολύ μικρό, το ισόγειο που είναι το δικό μου σπίτι, και τον πρώτο όροφο που μένουν οι γονείς μου. Είμαστε εξ'αδιαιρέτου με την δεξιά και αριστερή πολυκατοικία. Επειδή είμαστε χτισμένοι πάνω σε δυο "στραβούς" δρόμους το σπίτι μου από τη μία μεριά είναι ισόγειο και από την άλλη υπόγειο. Κάτι που φυσικά δεν μου αρέσει. Θα ήθελα να χτίσω έναν έξτρα όροφο γι αυτό και κίνησα διαδικασίες να μάθω αν δικαιούμαι. Δυστηχώς με ενημερώσανε οτι είχα δικαίωμα (δεν ξέρω πως ακριβώς το λέτε οι μηχανικοί) αλλά μου τον πήραν οι διπλανοί που είμαστε εξ αδιαιρέτου. Για να μην σας κουράζω άλλο, αυτό που ψάχνω να δω αν γίνεται είναι το εξής. Σκέφτηκα πως αν γινότανε, το ιδανικό για εμένα θα ήταν να γκρεμιστεί το ισόγειο (και να γίνει πηλωτή) και να μεταφερθεί το διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο. Δεν ξέρω όμως αν πολεοδομικά υπάρχει κάτι τέτοιο και αν είναι εφικτό. Θα ήθελα αν γνωρίζετε να με ενημερώσετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.