Μετάβαση στο περιεχόμενο

panpan75

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by panpan75

  1. καλημερα, ειμαι μισθωτος 8 χρονια σε μια εταιρεια, και θελουν να με γυρισουν σε ΕΕ. γνωριζω οτι ο εργοδοτης θα εχει το δικαιωμα να με απολυσει χωρις να με αποζημιωσει για τα 8 χρονια που δουλευα, και θα ηθελα να μαθω πως μπορω να κατοχυρισω την αποζημιωση των ετων αυτων.
  2. σε μεζονετα 4οροφη (υψος 12μετρα) εχουν μπει στη ταρατσα 2ηλιακοι συλλεκτες, το κλειστο κυκλωμα ανακυκλοφοριας εχει εναν κυκλοφορητη wilo 25/7, που περνει εντολη απο διαφορικο θερμοστατη siemens rwd32s. στο υπογειο εχω το δοχειο αδρανειας 300ltr, που συνδεεται με το boiler και εχει και ανακυκλοφορια με ανεξαρτητους κυκλοφορητες. το προβλημα μου ειναι οτι ενω ο ηλιακος συλλεκτης ανεβαζει θερμοκρασια, ο διαφορικος θερμοστατης δινει εντολη στον κυκλοφορητη και περνει μπροστα, το ζεστο νερο φαινεται οτι δεν κατεβαινει στο δοχειο του υπογειου (γιατι δεν ανεβαζει θερμοκρασια το δοχειο αδρανειας). το κλειστο κυκλωμα του εκανα εξαερωση, εβαλα αντιψυκτικο ,δουλεψε για 2μερες ικανοποιητικα ειχα ζεστο νερο 50 βαθμους, αλλα σημερα δεν μου ανεβαζει θερμοκρασια (στο δοχειο εχω 27 βαθμους, και οι συλλεκτες 92 βαθμους). η πιεση στο δικτυο το μεσημερι φτανει τα 2,5 bar το βραδυ πεφτει στο 1,5bar. εχετε καποια ιδεα τι μπορει να φταιει? ο κυκλοφορητης εχει τοποθετηθει απο τον υδραυλικο στη γραμμη που ερχεται το ζεστο νερο απο τον ηλιακο συλλεκτη στο δοχειο αδρανειας.
  3. ειμαι αρχιμηχανικος σε ναυτιλιακη εταιρεια, 10 χρονια δουλευω ως μισθωτος στην εταιρεια, και τωρα μου λενε οτι υποχρεωτικα απο 01/01/2013 θα πρεπει να επιλεξω.
  4. μια ερωτηση η οποια μπορει να εχει ηδη τεθει απο καποιον αλλο συναδελφο. Ειμαι μισθωτος σε ιδιωτικο τομεα ,ασφαλισμενος στο ΤΣΜΕΔΕ και ο εργοδοτης μου ανακοινωσε οτι απο το νεο ετος, θα με δεχεται μονο ως μισθωτο στο ΙΚΑ ή αν θελω να παραμεινω στο ΤΣΜΕΔΕ μονο με μπλοκακι (κοινως να γινω ελ.επαγγελματιας). Ελ.επαγγελματιας δεν θελω να γινω, και η ερωτηση ειναι ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθηθει ωστε να μην πληρωνω το ΤΣΜΕΔΕ για ασφαλιση....πρεπει να διαγραφω απο μελος του ΤΕΕ οπως εχω διαβασει στο topic αυτο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.