Μετάβαση στο περιεχόμενο

MINENG

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

MINENG's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. και κάτι άλλο γενικα ξερει κανεις να με συμβουλεψει ποιο απο τα 2 ταμεια με συμφερει να κρατησω για την γυναικα μου;
  2. Ευχαριστω για την απαντηση. Σε περιπτωση που γίνει διακοπή τωρα απο το ΤΕΒΕ υπαχει πρόβλημα να ζητησω το επιδομα τοκετου;
  3. φυσικά το σωστό ειναι ιατροφαρμακευτική κάλυψη και οχι ''υγεινομική'' όπως εκ παραδρομής έγραψα νωρίτερα!
  4. Δεν παίζει ρόλο που δεν έχει κάνει χρήση της υγειονομικής κάλυψης του ΟΜΕΕ;
  5. Χαιρετώ όλους(ες) όσους βρίσκονται εδώ Είναι το πρώτο μου μυνημα οπότε συγχωρέστε με εάν έχει επαναληφθεί και δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου. Είμαι ασφαλισμένος του ΤΣΜΕΔΕ (νέος) και περιμένω 2ο παιδί. Στο 1ο πήραμε κανονικά το σχετικό επίδομα τοκετού καθώς η γυναίκα μου ήταν άνεργη και έμμεσα ασφαλισμένη στο ταμείο μας μέσω εμού. Εδώ και ένα χρόνο έχει κάνει εγγραφή στο ΤΕΒΕ (ή ΟΜΑΕΕ πλέον) καθώς για κάποιους λόγους έπρεπε να μπει μέτοχος στην εταιρία συγγενικού της προσώπου. Δεν έχει κάνει χρήση της υγειονομικής κάλυψης απο το ΤΕΒΕ (δεν έχει καν βγάλει βιβλιάριο υγείας) αλλά συνεχίζει να χρησιμοποιεί την κάλυψη του ΤΣΜΕΔΕ. Υπάχει κάποιο κώλυμα σε αυτό; Όσον αφορά στο επίδομα τοκετού του ΤΣΜΕΔΕ μπορεί να το ζητήσει πάλι; Γνωρίζω οτι κάνεις υπεύθυνη δήλωση περι μη ασφάλισης σε άλλον φορέα αλλά μιας και δεν κάνει χρήση της υγειονομικής κάλυψης του ΤΕΒΕ μπορεί να επιλέξει αυτήν του δικού μου ταμείου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.