Μετάβαση στο περιεχόμενο

kirpirgos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Καλημερα και παλι σε ολους σας! Κατ' αρχη σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας.Και απαντω 1)Δεν πηγα απο την αρχη σε δικηγορο για την καθυστερηση επειδη δινω στον αλλο ενα περιθωριο χρονου και δεν τον τρεχω στα δικαστηρια.Ανθρωπινο νομιζω... 2)Ξερω οτι ειμαι εγω υπευθυνος για το ΙΚΑ.Απλως στο συμφωνητικο(υπογεγραμμενο και απο τους δυο μας παρακαλω...)αναφερεται οτι τα εξοδα του ΙΚΑ βαρυνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον μηχανικο μου και συμπεριλαμβανονται στην τελικη τιμη του σπιτιου. 3)Μη θεωρειτε τοσο "αμελητεα ποσοτητα" την υπαρξη ενος ιδιωτικου συμφωνητικου με υπογραφες και σφραγιδες εκατερωθεν....Τα δικαστηρια το αναγνωριζουν κανονικοτατα.... 4)Οι πληρωμες μου ολες εχουν ηδη γινει κανονικοτατα και απομενει το ποσο των 10000Ε που θα δοθει (οπως αναφερει η συμβαση)μολις παραδοθει και εξεταστει οτι ειναι ενταξει το σπιτι.Κανενας λογος λοιπον για λογους οικονομικους. 5)Ζητησα τη γνωμη σας ωστε να μου δοθει(αν γινεται...)καποια κατευθυνση στο πως πρεπει να κινηθω,ωστε να μην κανω περιττες ενεργειες.Η εμπειρια καποιων απο σας σιγουρα θα με βοηθουσε ωστε να ξερω ποιο θα ειναι το επομενο βημα. 6)Δε δηλωνω γνωστης των παντων και συγχωρηστε με αν εκανα κατι που δεν ηταν απολυτα τελειο.Πρωτη φορα κτιζω και πρωτη φορα μπλεκω με μαστορους.Απλως τωρα κι εγω μαθαινω... Σα2ς ευχαριστω ολους σας.
  2. Καλημερα! Τον Οκτωβριο του 2009 υπεγραψα ιδωτικο συμφωνητικο με το πολιτικο μηχανικο μου για την κατασκευη μιας οικιας σε ενα οικοπεδο που ειχα.Συμφωνησαμε στην τιμη στο πως θα καταβαλω τα χρηματα σε αυτον κλπ.Βγαλαμε την αδεια επισημα και ξεκινησαμε.Στο συμφωνητικο ναφεροταν οτι χρονος παραδοσης θα ηταν μετα απο 7 μηνες.Ολο το ΙΚΑ θα επιβαρυνε τον μηχανικο (βασει συμφωνητικου). Μετα απο 25 μηνες,το σπιτι ακομα δεν ειναι ετοιμο(λειπουν καποια ψιλα....),το ΙΚΑ μου εστειλε εξωδικο για οφειλη 14,500 Ε (!!!),το ρευμα ειναι εργοταξιακο,εγω πληρωνω 25 μηνες ενοικιο σε αποθηκη για τα πραγματα μου(ξεσπιτωθηκα) και φιλοξενουμαι απο μια φιλη οπου (φιλοτιμα...)της πληρωνω ενα ποσο καθε μηνα.Απεφευγα μεχρι τωρα τη λυση του δικηγορου γιατι ειμαστε σε μια μικρη πολη....Ομως ο κομπος εφτασε στο χτενι...Τι με συμβουλευετε να κανω?Πως να καλυφθω και εγω?Ο μηχανικος μονιμως με κοροιδευει λεγοντας μου "κοντευουμε,κοντευουμε" και "τη Δευτερα παω στο ΙΚΑ να κανω ρυθμιση". Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη.....Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.