Μετάβαση στο περιεχόμενο

mpassaqm

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mpassaqm

  1. Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. Δηλαδή, σε περίπτωση που δεν μπορώ να αποφύγω την παράλληλη όδευση και δεν μπορώ να εξασφαλίσω κάποια απόσταση μεταξύ των δυο οδεύσεων (κύκλωμα ισχυρού και κύκλωμα ασθενούς), πιστεύετε πως έχει νόημα να περάσω το ασθενές μέσα σε πλαστική σωλήνα κι ας "τρέχει" δίπλα στο ισχυρό, ή δεν έχει νόημα και είναι τσάμπα ο κόπος και το έξοδο; ευχαριστώ και πάλι!
  2. καλημέρα σας.. Στο θέμα του διαχωρισμού των ασθενών από τα ισχυρά ρεύματα, αρκεί να τα οδεύουμε σε διαφορετικούς σωλήνες (εύκαμπτες, βαρέως τύπου) ακόμα κι αν οι σωλήνες οδεύουν μαζί (δίπλα-δίπλα); ή είναι εξίσου σημαντικό να διατηρούμε απόσταση μεταξύ τους; ο πλαστικός σωλήνας (τύπου κουβίδη) είναι αρκετός για να προστατεύονται τα καλώδια επικοινωνίας/μεταφοράς δεδομένων από τις ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις , ή πρέπει να είναι κάποιος σωλήνας ειδικού τύπου; τέλος, γιατί είναι τόσο απαραίτητη η χρήση σωλήνα, αφού τα καλώδια επικοινωνίας (π.χ. LiYCY) είναι ήδη θωρακισμένα; ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.