Μετάβαση στο περιεχόμενο

Michail_D

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Michail_D's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @ANΕMONA Όχι παλικάρι δεν είπα αυτό. Είπα οτι στο internet όλοι μπορούν να το παίξουν άντρες, είναι βλέπεις αυτή η ριμάδα η οθόνη μπροστά. Και όταν τους έχεις μπροστά σου, είναι έτοιμοι να σκάψουν ένα λάκκο και να χωθούν μέσα. Τέσπα, πολύ ασχολήθηκα.
  2. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς αλλα επειδή δεν με ξέρεις καλό είναι να μήν μιλάς. Ο πατέρας μου δεν με έβαλε στο Εθνικό μετσόβιο πολυτεχνείο και όυτε μου πέρασε τα μαθήματα με μέσο όρο 8. Και μέσα στο ίντερνετ όλοι άντρες πολλά βαρύς είμαστε... Στείλε πμ. να βρεθούμε να δούμε ποιος την έχει μεγ@λύτερη... Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν έχω πολλές μέρες που το ψάχνω, μπορείς να μου στείλεις κανα τηλέφωνο ή κανα site που να μπορώ να κοιτάξω; Δυστυχώς δεν έχω ανθρώπους (πέραν του πατέρα μου που είναι ανενεργός εδώ και μια 12ετία και έχει χαθεί με το αντικείμενο) που να μπορούν να με καθοδηγήσουν και ψάχνω απαντήσεις στο internet στα τυφλά. Και δυστυχώς πέφτω σε μ@λάκες σαν τον Λίλιουμ, α συγνώμη την Μαργαρίτα, όχι κάτσε την Ανεμόνα.
  3. Καλησπέρα, τελειώνω Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός και σκεφτόμουνα να πάω στα καράβια για 2-3 άντε και 4 χρόνια ώστε να πάρω τις απαραίτητες εμπειρικές γνώσεις για να πιάσω δουλειά ως αρχιμηχανικός σε κάποια ναυτιλιακή. Το ερώτημα μου είναι το εξής, η εξέλιξη στους βαθμούς είναι ίδια (χρονικά) για έναν Ναυπηγό ΜΜ με έναν που έχει τελειώσει στην σχολή Εμπορικού Ναυτικού. (Ρωτάω γιατι κι ο πατέρας μου όντας Ναυπηγός πρώτα πήγε στα καράβια για 2 χρόνια και είχε πολύ πιο γρήγορη εξέλιξη σε σχέση με τους μηχανικούς εμπορικού Ναυτικού ) Τα χρόνια πάνε έτσι; 1 χρόνο για Γ' μηχανικός, +2 χρόνια για Β' Μηχαν., +3 για Α' Μηχαν. Δηλαδή σύνολο 6 πλεύσιμα χρόνια για να βγείς Α;;; Ο πατέρας μου, μου προτίνει να προσπαθήσω για Α' μηχανικός και το ψάχνω λιγάκι , ώστε σε συνδιασμό με το πτυχίο απο του Ναυπηγού απο το ΕΜΠ να πάω κατευθείαν για αρχιμηχανικός. Εγω σκεφτομουνα να πάω για Γ' μηχανικός, μετά να κάνω new building για όσο τραβήξει και μετά να κοιτάξω για κάτι πιο σταθερό σε μία Ναυτιλιακή. Τι απο τα δύο είναι καλύτερο σαν ιδέα;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.