Μετάβαση στο περιεχόμενο

alexsa

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Το μπόϊλερ θα είναι σε χαμηλότερη θέση από τους συλλέκτες.
  2. Σκέφτομαι να τοποθετήσω στην κεραμοσκεπή του σπιτιού μου ηλιακό θερμοσίφωνα. Κάτω από την κεραμοσκεπή θα τοποθετηθεί το boiler. ΄Εχετε να μου προτείνετε κάποια εταιρεία, τι μέγεθος να βάλω (4 με 5 άτομα) και διπλής ή τριπλής ενέργειας? Σας ευχαριστώ πολύ....
  3. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Μήπως γνωρίζετε ποια είναι η διαδικασία για έναρξη ελεύθερου επαγγελματία με ειδικότητα ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ αλλά από ΤΕΙ? Εγώ από όσο γνωρίζω αρκεί εγγραφή στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) και ΕΦΟΡΙΑ. Έχει ακούσει κανένας για εγγραφή σε επιμελητήριο εφόσον θα τα βιβλία που θα "ανοιχτούν" θα είναι ως ελεύθερος επαγγελματίας? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  4. Καλημέρα! Βασικά δεν είμαι του επαγγέλματος και θα ήθελα την βοήθεια σας. Θα ήθελα να αλλάξω στην κατοικία μου τα θερμαντικά σώματα (23 έτη), είναι τα παλαιού τύπου με φέτες σε θερμαντικά σώματα τύπου panel. 'Εχετε να προτείνετε κάποια μάρκα? Επιπλέον μήπως γνωρίζεται πόσο κοστίζει η εργασία αντικατάστασης τους (συνολικά 15 σώματα)? Ευχαριστώ πολύ.
  5. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Η κατοικία βρίσκεται στο νομό Αττικής στην περιοχή του Διονύσου, οπότε δεν ανήκει στην κατηγορία παραδοσιακός οικισμός. Τώρα όσον αφορά τα ξύλινα κάγκελα, το σχέδιο τους είναι κάθετα τετράγωνα κολωνάκια 4cm ανά 12cm και μετά ακολουθεί μπαμπάς-παπάς 8cm. Θα μπορούσα να αλλάξω εντελώς το σχέδιο εφόσον θα αλλάξω και το υλικό?
  6. Καλημέρα σε όλους! Βασικά δεν είμαι του επαγγέλματος και θα ήθελα την βοήθεια σας. Υπάρχει μια διπλοκατοικία (μεσοτοιχία) με ξύλινα κουφώματα (με καΐτια) καθώς και ξύλινα κάγκελα. Μπορώ στην δικιά μου ιδιοκτησία να αλλάξω το υλικό των κουφωμάτων και των καγκελων από ξύλο σε αλουμίνιο? Αν ναι τα κουφώματα μπορούν πλέον να μην είναι με καΐτια και να αλλάξω και το χρώμα (τώρα είναι σκούρο καφέ) καθώς και να αλλάξω το σχέδιο από τα κάγκελα? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.