Μετάβαση στο περιεχόμενο

anastasiaf

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by anastasiaf

  1. Τινάκι σε ευχαριστώ για το link! Το ενημερωτικό φυλλάδιο του ΟΑΕΔ είναι λίγο θολό σε αυτό το σημείο. Εγώ θα πάρέχω με σύμβαση ιατρικές υπηρεσίες και θα παραμείνω ασφαλισμένη στον φορέα μου. Αν και δεν πρέπει να είμαι αχάριστη, η επιδότηση δεν έφτασε ούτε για ζήτω για το στήσιμο του ιατρείου, πόσο μάλλον για να ζήσεις! Απο την μία έχω ανάγκη τη δουλεία, από την άλλη αδυνατώ να επιστρέψω τα χρήματα! Το μόνο που έχω να σου πω είναι οτι στον έλεγχο θα κοιτάξουν το βιβλίο σου για να ελέγξουν αν έχεις ξοδέψει τα 6000! Τα τιμολόγια του Ιουλίου περνάνε εφόσον τα έχει γράψει ο λογιστής στα βιβλία σου!
  2. Καλησπέρα είμαι ιατρός που έχει υπαχθεί στο πρόγραμμα (πήρα την 1η δόση) ωστόσο πρόσφατα έγινα δεκτή με σύμβαση περιορισμένου χρόνου. Δεν έχω υπογράψει ακόμα την σύμβαση γιατί φοβάμαι οτι θα πρέπει να επιστρέψω τα λεφτά. Να ρωτήσω τον ΟΑΕΔ ή κυνηγάω την τύχη μου?Παρακαλώ πολύ οποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.