Μετάβαση στο περιεχόμενο

vagelisp

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Χαλκίδα

vagelisp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έμαθα αλλά και συνειδητοποίησα πολλά πράγματα. Στην αναζήτηση βρήκα χρήσιμα πράγματα και κατέβασα και τον Γ.Ο.Κ.! Η άγνοια σκοτώνει!
  2. Το αυθαίρετο έχει διαστάσεις πλάτος 2μ x βάθος 8μ από το οποίο μόνο ένα κομμάτι 2x2 είναι εκτός Ο.Γ. Με το να το νομιμοποιήσω εννοώ να το προσθέσω στην άδεια του σπιτιού. Θα πρέπει να γκρεμίσω το κομμάτι 2x2; Δεν εκκρεμούν καταγγελίες ούτε έχει απασχολήσει την πολεοδομία το θέμα. Απλά θα ήθελα να είμαι νόμιμος. Ίσως κάποιος να με συμβούλευε να μην ασχοληθώ με το ζήτημα αφού δεν πρόκειται να γίνει καταγγελία από κάποιον γείτονα. Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου!
  3. Καλημέρα σας και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το κτίσμα 15τ.μ. προσθέτει 2μ πλάτος στην πρόσοψη και ακολουθεί την ίδια ευθεία με το υπάρχον σπίτι. Δεν εξέχει από αυτό. Το υπάρχον σπίτι σύμφωνα με το τοπογραφικό έχει απόσταση από το όριο του δρόμου 0,5μ. Το σπίτι δεν έχει επαφή με τον δρόμο αλλά αυτή τη στιγμή η μάντρα είναι μέσα στον δρόμο κατά 1,5μ. Για να νομιμοποιήσω τα 15τ.μ. θα πρέπει το αυθαίρετο να ακολουθεί την Ο.Γ. απ'ότι κατάλαβα; Αν βγάλω άδεια μικρής κλίμακας θα με υποχρεώσουν να γκρεμίσω τη μάντρα;
  4. Καλησπέρα! Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ και δεύτερη σε φόρουμ γενικά! Θέλω να αγοράσω μία μονοκατοικία η οποία νομιμοποιήθηκε σαν κτίσμα πριν του 1955 και ήταν 60 τ.μ. Το τοπογραφικό το δείχνει εκτός Ο.Γ. και 2μ από το όριο του δρόμου. Στην πορεία προστέθηκαν 15τ.μ. τα οποία προσθέτουν 2 μέτρα στην πρόσοψη επίσης εκτός Ο.Γ. Η μάντρα πρέπει να γκρεμιστεί και να ξαναχτιστεί 1,5μ πιο μέσα, όμως με διαβεβαίωσαν ότι αν δεν γκρεμιστεί το σπίτι δεν με υποχρεώνουν να γκρεμίσω την μάντρα. Επιθυμώ να ανακαινίσω το σπίτι με κάποιες αλλαγές στη τοιχοποιία και με την προσδοκία να πάρω την επιδότηση για παράθυρα και λέβητα, οπότε μάλλον πρέπει να βγάλω άδεια μικρής κλίμακας. Μπορώ να βγάλω τέτοια άδεια; Μπορώ να νομιμοποιήσω τα 15τ.μ.; Αν βγάλω άδεια μικρής κλίμακας θα πρέπει να γκρεμίσω τη μάντρα;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.