Μετάβαση στο περιεχόμενο

lambroskar

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

lambroskar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστω όλους για την συμβολη σας στο προβλημά μου... Δεν μπορουσα να παρω ουδετερο απο τον πινακα γιατι δεν είχε ουτε αυτος.... Γειώση τοπικη δεν μπορω να κάνω αλλα και να μπορουσα δεν θα ηταν ισοδυναμικη με την κυρια γειωση του κτηρίου... Με τις αντιστασεις το σκεφτηκα πρωτα απο ολα (να συνδεσω 3 αντιστασεις σε αστερα) αλλα το προβλημα της καταναλωσης δεν το επετρεπε... Να βαλω μονοφασικο μ/τ και να παρω μονο τον ουδετερο δεν νομιζω να δουλεψει γιατι θα εχω φασεις και ουδετερο απο διαφορετικο μ/τ...... Να παρω 3φασικο μ/τ με 4 επαφες στο δευτερευον μου φαινεται πιο βολικο απο ολα αλλα και αυτος εχει υψηλο κοστος (υπαρχουν 3 μηχανηματα συνεπως 3 μ/τ ή ενας τερας).... Σκεφτηκα και θα το προσπαθησω αυριο να απομονωσω το κυκλωμα ελεγχου και τους 2 ανεμιστηρες που ειναι τα μονοφασικα, να παρω ενα μικρο μ/τ 400/230 και να τροφοδοτησω μονο αυτα απο τον μ/τ και το κυριο κυκλωμα το 3φασικο κατευθειαν απο το δικτυο.... Ειδα το σχεδιο και μου φαινεται ευκολο μιας και αυτα καταληγουν σε 4 καλωδια στην πλακετα του μηχανηματος.... Σας ευχαριστω ξανα και θα σας πω αυριο τα αποτελεσματα.....
  2. Καλησπέρα... έχω μια τριφασική παροχή 4χ1,5 ( τρεις φασεις και γείωση) ομως το μηχανημα που έφερε ο πελατης απαιτει και ουδετερο... Πως μπορω να το συνδεσω ωστε να εχω σωστη λειτουργια??? να περαστει καλωδιο ουτε λογος.... να μεινει το μηχανημα χωρις γείωση ουτε λογος (απαραδεχτο).....σκεφτηκα να βαλω εναν τριφασικο μ/τ ωστε να μου προκυψει ο ουδετερος.... ειναι σωστο???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.