Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ζαχαρουλα

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Ζαχαρουλα's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δηλαδη ποιες ειναι οι διαδικασιες που αναφεροντε στο αρθρο?Σε ποια αλλη υπηρεσια θα πρεπει να απευθυνθω αν δεν τους καλυπτει η Γ.Υ.Σ.?Ζητησα απο τον τοπογραφο που εκανε το νεο τοπογραφικο να επικοινωνησει με τον μηχανικο της πολεοδομιας.Τι αλλο μου προτεινετε να κανω?Σας ευχαριστω παντως για ολες τις απαντησεις σας,ειναι σαν να εχουμε καποιον διπλα μας,ειστε ολοι φοβεροι.Ευχαριστω πολυ.
  2. Το οικοπεδο που εχουμε ειναι 6,5 στρεμματα,εντος οικισμου,οχι σε περιοχη natura.Αποφασησαμε τον Σεπτεμβρη του 2010 να πουλησουμε ενα στρεμμα,βρηκαμε και αγοραστη μετα απο πολυ κοπο και αφου το αναθεσαμε σε μεσητη μηχανικο.Καλεσαμε τοπογραφο μηχανικο ο οποιος μας ειπε οτι ηταν ευκολη διαδικασια καθως ο γειτωνας εχει χτησει στα 600μ..Οταν μας εδωσε το τοπογραφικο ο αγοραστης μας εδειξε τον νομο της Μπιρμπιλη για τις κατατμησεις οικοπεδων εντος οικισμου,οπου επρεπε να αποδειξουμε οτι ο δρομος που περνα μπροστα απο το οικοπεδο ειναι προ του 1985.Μπηκαμε σε εναν λαβυρηνθο που κρατησε εξι μηνες.Με αεροφωτογραφια απο την Γεωγραφικη Υπηρεσια Στρατου,με βεβαιωση απο τον προεδρο του χωριου για τον δρομο οτι προυπηρχε του 1985,με βεβαιωση του προυσταμενου αντιδημαρχου και με την προφορικη προς ολους διαβεβαιωση απο υπαλληλο της νομαρχιας οτι οντως στα σχεδια του χωριου φαινετε η χρονολογια του δρομου πηγαμε στην πολεοδομια για την βεβαιωση αρτιοτητας του γηπεδου 1 στρεμματος.Πηγαμε για να ειναι εξασφαλισμενος ο αγοραστης.Και εκει ερχετε η απαντηση γραπτως παρακαλω,οτι το ολον 6315,64 τ.μ. ειναι αρτιο και οικοδομησιμο,ομως δεν δυναται να κατατμηθει και να προκυψουν αρτια και οικοδομησιμα οικοπεδα,λογο οτι με την παραγρ.2 του 35 του 3937/11 καταργηθηκε η 2παραγρ. του αρθρου 6 του π.δ. 24/31,5,1985.Αυτη ειναι με λιιιιγα λογια ολη η ιστορια.Ο αγοραστης λακησε.
  3. Καλησπερα,εχω ενα οικοπεδο 6500tm εντος σχεδιου,σε οικισμο <2000 κατοικων,εξ αδιαιρετου με τον αντρα μου.Προσπαθουμε εδω και πεντε μηνες να κανουμε κατατμηση,πεφτουμε συνεχως σε νεους νομους,με αποκορυφωμα τον ν.3937/11,οπου με βαση αυτον η πολεοδομια απαντα οτι το οικοπεδο δεν κατατμηται.Δυο μηχανικους που συμβουλευτικα ειπαν οτι η απαντηση της πολεοδομιας ειναι ακυρη και να κανω ενσταση.Το οικοπεδο εχει φατσα σε κοινοτικο δρομο,τους προσκομησα αεροφωτογραφεια απο την ΓΥΣ,που προυπηρχε του 1985.Αν χρειαζεστε αναλυτικοτερη περιγραφη της διαδικασιας που ακολουθησα μου απαντατε.Ευχαριστω και περιμενω νεα σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.