Μετάβαση στο περιεχόμενο

gerom

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Στις διακοπές ξαναπήγα και μέτρησα απόσταση 130 μέτρων από τον Πυλώνα ενώ τάση των πυλώνων είναι 150kv (ρώτησα τη ΔΕΗ). Γνωρίζω ότι τα όρια ασφαλείας (επιτροπή NCRP) είναι 2mG και 10V/m ενώ σαν απόσταση ασφαλείας θέτουν τα 200m από πυλώνες 380kv. Εχω μπερδευτεί... παρακαλώ για κάποια βοήθεια... Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά οικοπέδου για μόνιμη κατοικία. Το κτήμα βρίσκεται σε λόφο κλίσης περίπου 20%, και απέχει περίπου 80 m από την κορυφή, πάνω στην οποία βρίσκεται πυλώνας υψηλής τάσης της ΔΕΗ. Η υψομετρική διαφορά οικοπέδου-πυλώνα (με απλούς υπολογισμούς) είναι περίπου 35m. Γνωρίζω ότι τα όρια ασφαλείας είναι 200m από τον πυλώνα (σε ευθεία), καθώς και ότι πρέπει να γίνει μέτρηση για ασφαλή συμπεράσματα. α) Η υψομετρική διαφορά επηρεάζει τα όρια ασφάλειας, δηλαδή, επειδή το κτήμα είναι σε κατηφόρα είναι καλύτερα...? β) Βρήκα τον μετρητή ακτινοβολίας EMF/ELF "LUTRON EMF-827 30-300 Hz", γνωρίζει κάποιος κάτι για οικιακούς μετρητές ακτινοβολίας χαμηλής συχνότητας όπως αυτός ? Παρακαλώ βοηθήστε με άμεσα, γιατί η αγορά του κτήματος είναι σε εξέλιξη. Ευχαριστώ..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.