Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΦΗ ΓΚΟΝΙΑΡΗ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΕΦΗ ΓΚΟΝΙΑΡΗ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ποιες ακριβώς κινήσεις πρέπει να κάνω και με ποιους αρμόδιους για να μπορώ να κάνω Διορθωτική Πράξη Εφαρμογής; Με το πιο πάνω ποστ αναφέρθηκα μόνο στα μέτρα. Το κομμάτι που παίρνουν από την πίσω μεριά των οικοπέδων μου είναι εντελώς μα εντελώς "περίεργο". Σ' αυτό περιλαμβάνεται αρτεσιανό όπου γίνεται ανελλιπώς εδώ και 47 χρόνια η ύδρευση του πατρικού μου, και ο βόθρος του. Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια παρά να δείτε το τοπογραφικό:
  2. Αφορά σε κυρωμένη Πράξη Εφαρμογής 2002. Οι γονείς μου απέκτησαν 2 οικόπεδα το 1960 έκαστον 250 τ.μ. Το 1961 ο πατέρας μου αγόρασε 2 ακόμη (και τα 4 συνεχόμενα) από 75 τ.μ. το καθένα. Το 1992 παραχωρήθηκαν σε εμένα σαν 2 οικόπεδα αφού μου αφαιρέθηκαν 59 μέτρα (δήλωση Συμβολαιογράφου) προς απόδοση στον Δήμο. Πόσα μέτρα πρέπει να αποδοθούν (συνολικά) προς τον Δήμο. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ενημερωθούμε (μου είπαν ότι γινόταν μέσω του Τύπο) και λίγες μέρες τώρα το έμαθα. Πιθανόν τα μέτρα να μην συμφωνούν.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.