Μετάβαση στο περιεχόμενο

akypriotakis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by akypriotakis

  1. Είναι ένα αξιόλογο panel το POWER PLUS αλλά έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Από τότε που η CONERGY άρχισε να έχει προβλήματα άρχισε και τα μαρκετίστικα. Τι εννοώ : Πλασσάρει το POWER PLUS με 12ετή εγγύηση...απαγορευτικό από τη στιγμή που δεν είναι ακόμα δοκιμασμένα για 12 χρόνια. Όσο για τουσ inverters προτείνω ανεπιφύλλακτα SMA.
  2. Τα AVIM όπως σωστά προείπατε είναι ένα πανέλο που κατασκευάζεται σε ένα νέο εργοστάσιο κατασκευασμένο στην Κίνα από την ALEO. Είναι ένα απολύτως σύχρονο εργοστάσιο που πληρεί όλες τις προδιαγραφές κατασκευής πανέλων. Η ALEO είναι από τις λίγες εταιρίες που έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Δεν κάνω διαφήμηση , δε δουλεύω για αυτήν. Έχω κατασκευάσει καμιά 20αριά οικιακά 10 kw με πανέλα ALEO και οι πελάτες μου τρίβουν τα μάτια τους με τις αποδόσεις τους. Είναι από τις ελάχιστες κατασκευάστριες εταιρίες που παρουσιάζουν τόσο μικρές ζημιές και η αλήθεια είναι πως αν δεν είχε εξαγοραστεί από τη BOSCH θα είχε κλείσει και αυτή. Οι τιμές των πανέλων πέφτουν δυστυχώς τελείως δυσανάλογα από τις τιμές των κυψελάδων τους. Αυτός είναι ο κύριος λόγος των ζημιών και ο κύριος λόγος που βλέπεις μεγάλες κατασκευάστριες εταιρίες να κλείνουν. Όσο για τα AVIM τα έχω βάλει σε ένα πάρκο 100kw και μέχρι στιγμής όλα κυλούν υπέροχα και σύμφωνα με τις καμπύλες γήρανσης των.
  3. Ενέργεια = kcal ή BTU ή kwh ή joule ή ...... ή .......... κ.ο.κ Ισχύς = kw ή BTU/h ή kcal/h ή kVA ή joule/sec ή Nm/s ή ...... ή .......... κ.ο.κ Σοβαρό μηχανολογικό παράπτωμα....μοιάζουν παρόμοια , αλλά τελείωσ διαφορετικοι ορισμοί αγαπητοί συνάδελφοι...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.