Μετάβαση στο περιεχόμενο

argir

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

argir's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ συνάδελφοι για τη βοήθεια. Θα ενημερώσω τον ιδιοκτήτη να καταθέσει την αμοιβή στον μέχρι τώρα επιβλέποντα μέσω ΤΕΕ και να επικοινωνήσει μαζί του να συννενοηθούν.
  2. Η οικοδομή έχει τελειώσει αλλά δεν έχει πληρωθεί η επίβλεψη για να πάρει το ρεύμα. Έχω μιλήσει και εγώ με τον μηχανικό αλλά δεν είναι διαθέσιμος να βοηθήσει. Μπορεί να αναλάβει άλλος την επίβλεψη (τυπικά για να γίνει μόνο η πληρωμή) χωρίς την παραίτησή του παλιού μηχανικού;
  3. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Σε μια μελέτη παλιά που δεν είχε πληρωθεί η επίβλεψη και ο μηχανικός που την είχε αναλάβει συνταξιοδοτήθηκε τώρα, αλλά παράλληλα δεν κάνει παραίτηση για να την αναλάβει άλλος μηχανικός πως μπορεί να γίνει η αλλαγή επιβλέποντος χωρίς την παραίτηση του παλιού μηχανικού; Στο ΤΕΕ που ρώτησα μου είπαν όταν συνταξιοδοτείται κάποιος μηχανικός και κάνει παύση επαγγέλματος υπάρχει δυνατότητα να γίνει καταβολή της επίβλεψης μέσω ΤΕΕ και να τα πάρει από εκεί τα χρήματα χωρίς να του δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Στη δική μου περίπτωση ο παλιός μηχανικός ούτε αυτό θέλει οπότε δεν μπορεί να πληρωθεί η επίβλεψη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ηλεκτροδοτηθεί η οικοδομή. Σημειώνω ότι οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί.
  4. Είμαι νέος μηχανικός και ενδιαφέρομαι να αγοράσω βιβλίο για τον ΓΟΚ. Έχω ακούσει για το Βιβλίο Λεμπέση ότι είναι καλό αλλά είδα ότι έχει εκδοθεί το 2009 και αναρωτιέμαι αν αξίζει να το αγοράσω ή θα έχουν τροποποιηθεί κάποια άρθρα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.