Μετάβαση στο περιεχόμενο

aris92

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

aris92's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, πρέπει να εγκαταστήσω το πρόγραμμα DlgSilent power factory 13.1 στο περιβάλλον windows 8,ωστόσο η νεότερη έκδοση των windows που είναι συμβατά με το πρόγραμμα είναι τα xp. Καμία ιδέα κανείς τι μπορώ να κάνω?
  2. Καλησπέρα, σε μια εργασία που πρόκειται να κάνω πρέπει να χρησιμοποιήσω μια φωτοαντίσταση. Ωστόσο όσο έχω ψάξει μέχρι τώρα έχει βρει λίγα πράγματα και μερικούς περίεργους τύπους για τον υπολογισμό της αντίστασης ανάλογα με την πυκνότητα ισχύος της οπτικής ακτινοβολίας. Γνωρίζει κανείς διάφορες τυπικές τιμές αντίστασης μιας φωτοαντίστασης σε διάφορες χρονικές περιόδους μιας ημέρας? Thnks!
  3. Το είδα αλλά δεν κατάλαβα πολλά Εκεί που λέει Επιτηρούμενα επίπεδα έχει διάφορες επιλογές. Υπάρχουν ταυτόχρονα και οι 3 πχ δυνατότητες ή εγώ επιλέγω μια μόνο από αυτές? Επίσης για κάποια επίπεδα ρεύματος συμπίπτουν δηλαδή έχει Επιτηρούμενα επίπεδα 2 - 20 A ή 5 - 50 A ή 10 - 100 A 'Όταν έχω ένα ρεύμα ας πούμε 15Α τότε τι συμβαίνει. Ή αν έχω 30Α τότε η επαφή μου ΝΟ που ήταν κλειστή ανοίγει?
  4. Καλησπέρα! Έχω λίγο καιρό που άρχισα να ασχολούμαι με τα ρελέ και γι αυτό το λόγο έχω κάποιες απορίες τις οποίες ελπίζω να μου τις λύσετε Υπάρχει η δυνατότητα σε ένα ρελέ για επαφές που είναι NO όταν διαρρέεται από μια συγκεκριμένη ένταση να κλείνει η μια ενώ οι υπόλοιπες να παραμένουν ανοιχτές. Στη συνέχεια για μια μεγαλύτερη ένταση να παραμένει κλειστή η πρώτη επαφή αλλά να κλείνει και η δεύτερη ενώ η τρίτη να παραμένει ανοιχτή. Στη συνέχεια για ακόμη μεγαλύτερη ένταση να κλείσει κ η τρίτη και ομοίως.
  5. Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς κανένα Ελληνοαγγλικό λεξικό με ορολογία από ηλεκτρικές μηχανές
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.