Μετάβαση στο περιεχόμενο

sofia-chr

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by sofia-chr

  1. Ναι, είναι επείγον γιατί μένω σε ένα σπίτι 50τμ χωρίς θέρμανση και με ένα μωρό 5,5 μηνών. Εάν με βρει ο χειμώνας πάλι εδώ....πολύ ωραία θα περάσω!
  2. Ειλικρινά δεν το είχα ξανακούσει... stapa, έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά δεν ξέρεις όλη την ιστορία. Το μόνο που θα σου πω στα γρήγορα είναι ότι η προκαταβολή για το συγκεκριμένο σπίτι δόθηκε τον Μάιο του 2009. Έχει δηλαδή 2 1/2 χρόνια. Κι από τότε μόνο λόγια. Και τώρα ακούω ότι δεν πάει και καλά ο εργολάβος. Δεν έχω την πολυτέλεια να περιμένω άλλο ένα χρόνο για να μπω. Ευχαριστώ πολύ κι εσένα και όλους όσους βρήκαν 2 λεπτάκια να απαντήσουν στο θέμα μου.
  3. ευχαριστώ. Αλλά είναι το μόνο εύκολο που θα μπορούσα να σκεφτώ και εγώ! Κάποια άλλη βοήθεια και ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι τρόποι που πρέπει να κάνω ώστε να μπω στο σπίτι?
  4. Καλημέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα σας παρακαλώ εάν γνωρίζετε να μου πείτε τι διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω. Έχω αγοράσει μια μεζονέτα υπό ανέγερση, η οποία βρίσκεται στο 90% της κατασκευής της. Είναι μέρος ενός συγκροτήματος 4 μεζονετών. Ο χρόνος παράδοσης της μεζονέτας ήταν 30/07/11. Ο εργολάβος αδυνατεί να την τελειώσει. Φοβάμαι ότι υπάρχει πιθανότητα να πτωχεύσει. Το ποσό της μεζονέτας δεν έχει εξοφληθεί από μένα. Μπορώ να κάνω κάποια ενέργεια για να μη χάσω το σπίτι;;;;;; υπάρχει κάποια νόμιμη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω ώστε να μπορέσω να μπω στο σπίτι(θέματα με την παροχή ρεύματος-με τα ένσημα του ΙΚΑ ). Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν στο θέμα μου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.