Μετάβαση στο περιεχόμενο

jvret

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

jvret's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κε Μιχαήλ ουδέποτε αμφισβήτησα την αξία κανενός συναδέλφου σας ούτε θα μπορούσα να το κάνω ως μη ειδικός του επαγγέλματος σας. Παρόλα αυτά θεωρώ οτι θα μπορούσα να έχω ως πρώτη απάντηση μια απάντηση σαν την δική σας η οπόία με κάλυψε πλήρως και η οποία θεωρώ οτι δεν ήταν καθόλου χρονοβόρα. Ειλικρινά δεν θα ήθελα να συνεχιστεί αυτή η ''αντιπαράθεση'' αλλά θα ήθελα να θέσω ένα συμπληρωματικό ερώτημα. Υπάρχει έστω και μια πιθανότητα κατάτμησης γηπέδου σε άρτιο και οικοδομησιμο οικόπεδο σε δρόμο σχετικά πρόσφατο. Ο χαρακτηρισμός ένος δρόμου σε κοινόχρηστο έχει ως απαραίτητη προυπόθεση αυτός να προυπάρχει του ΄23? Έχετε κάποιο δεδικασμένο υπόψιν σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλές διακοπές. Αν έχω κάποια εξέλιξη θα σας διαφωτίσω..
  3. Καταρχήν θα προτιμούσα να μιλάμε κατευθείαν στο ενικό και όχι να μου απαντάτε πρώτα στον πληθυντικό και μετά στον ενικό αλλά δεν στέκομαι περισσότερο εκεί. Κατά δεύτερον όταν δίνετε σε έναν άνθρωπο συμβουλές του στύλ "με πληροφορίες απο το διαδίκτυο δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε επενδύσεις σε γή" ή "να αναθέσετε την όλη μελέτη σε Τοπογράφο Μηχανικό της περιοχής" οι οποίες είναι αυτονόητες θεωρώ οτι υποτιμάτε την νοημοσύνη μου. Υπάρχει περίπτωση να αγοράσω κάτι μόνο και μόνο επειδή θα μου το πεί κάποιος εδω μέσα?? Τέλος αν θεωρείτε οτι η απάντησή σας εκφράζει τον λόγο ύπαρξης του φόρουμ και γενικότερα του διαδικτύου τότε καλύτερα να μη μου είχατε απαντήσει ποτέ. Επίσης δεν είστε υποχρεωμένος να μου απαντήσετε. Δώστε χώρο σε κάποιον άλλο που θα έχει πιο πολύ διάθεση. Παρακαλώ οποιοδήποτε άλλο μέλος ή συντονιστή μπορεί, να με διαφωτίσει έστω και λίγο για το πως μπορώ να κινηθώ είτε εγώ είτε ο τοπογράφος που θα συνεργαστώ, ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και κάποιο μέλος της κοινότητας
  4. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Ειστε ειδικος στο να υποτιματε την νοημοσυνη καποιου..
  5. Καλησπερα σε ολα τα μελη. Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να ανοιξω ενα θεμα το οποιο ισως και να εχει απαντηθει αλλα δεν βρηκα κατι οσο εψαξα που να ταιριαζει με την περιπτωση μου. Υπαρχει ενα γηπεδο 6,5 στρεμματων το οποιο ο ιδιοκτητης θελει να το χωρισει σε 4,1 και 2,4 ωστε να αγορασω το 4αρι για να χτισω. Μπορει να γινει η κατατμηση αυτη και αν ναι υπο ποιες προυποθεσεις? Ο δρομος που περναει απο μπροστα ειναι περιπου 115 μ δεν νομιζω να ειναι κοινοχρηστος, ουτε νομιζω να προυπαρχει του '23. Αξιζει να το ψαξω μηπως και καταφερω με τον μηχανικο μου να παρουμε καποια βεβαιωση κοινοχρησιας απο περιφερεια ή τελος παντων προτεινεται κατι που να μπορω να κανω για να καταφερω μελλοντικα να το κανω οικοδομησιμο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.