Μετάβαση στο περιεχόμενο

antonis4344

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. CORSAKIA ειχες δει αποτελεσμα που δε το κανες ολο στην αρχη,αυτο μου ακουγεται καλο...
  2. καταλαβαινω .... απλα αυτη τη στιγμη τα χρηματα δεν επαρκουν για να γινει σε ολο το σπιτι θερμομονωση και απο την αλλη ειναι αναγκαιο να γινει γιατι το σπιτι απ ολες του τις πλευρες ειναι εκτεθειμενο και η καταναλωση πετρελαιου ειναι εξωπραγματικη.... τα 45 ευρω ανα τ,μ που μου ζητουν για την θερμομονωση ειναι επισης απαγορευτικο.... δε ξερω τι να κανω...
  3. καλησπερα. θα ηθελα την βοηθεια σας. σκεφτομαστε να κανουμε εξωτερικη θερμομονωση με φελιζολ (κελυφος η θερμοπροσοψις) αλλα λογω οικονομικων... λεμε να μη ''ντυσουμε ολο το σπιτι παρα μονο τις μισες πλευρες του και πιο πολυ αυτες που ειναι και αισθητικα χάλια.... η ερωτηση μου ειναι,αν τελικα το κανουμε ετσι ,αν θα εχουμε πραγματι καποιο σημαντικο οφελος ή θα ειναι δωρων αδωρων. μια ερωτηση ειναι αυτη και μια αλλη ειναι αν μπορειτε να προτεινετε κατι παρομοιο σε ποιο οικονομικο πακετο,κατι σαν μπογια θερμομονωτικη η κατι σε απομιμιση πετρας η κατι αλλο... σας ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.