Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nasia79

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτησω τι ειδους θέρμανση με συμφερει να βάλω σπίτι μου (περίπου 65 τ.μ.); Εχω ακούσει για ηλεκτρικούς λέβητες, θερμοσυσσωρευτές κ.τ.λ. Λέβητας με πετρέλαίο μάλλον αποκλείεται γιατί δεν έχω τον απαιτούμενο χώρο για τον καυστήρα και τη δεξαμενή πετρελαίου.
  2. Ναι φυσικά τα καταλαβαίνω όλα αυτά και πολύ ωραία θα ήταν αν ζούσαμε σε έναν ιδανικό κόσμο. Δυστυχώς όμως εγώ πρέπει να χτίσω τοίχο όσο ψηλότερο γίνεται για να μη φάω καμιά καρέκλα στο κεφάλι.
  3. γνωριζει λοιπον κανεις πως μπορω να φτιαξω ενα χαρμανι τσιμεντο που το χρωμα του εφοσον δουλευτει και στεγνωσει να ειναι σκουρο.ξεκινησα την αρμοκαλυψη ενος παλιου εξωτερικου πετρινου τοιχου και το τσιμεντο μολις στεγνωσει γινεται ανοιχτο γκρι.θα το ηθελα αρκετα εως πολυ πιο σκουρο.απλο η οχι το προβλημα με εχει λιγο ταλαιπωρησει-οπως και η αρμοκαλυψη οπου δουλευω με το μυστρι και απλα μου παιρνει απειρο χρονο.μηπως υπαρχει καποιο εργαλειο που να βαζεις μεσα το υλικο και να το κατευθυνει απευθειας στο κενο μεταξυ των πετρων.κατι σαν τη σακουλα με σαντιγυ που οι ζαχαροπλαστες χρησιμοποιουν για να δωσουν σχημα πιεζοντας την.ευχαριστω.
  4. Ναι όντως το εξαντλήσαμε. Παρακαλώ αν γνωρίζετε απαντήστε μου και για το άλλο θέμα (σχετικά με την καμινάδα). Θέλω να έχω και μια δεύτερη γνώμη μιας και αύριο έχω ραντεβού με πολιτικό μηχανικό της περιοχής μου.
  5. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει σωστά.Ίσως να σας μπέρδεψα. Το ερωτημά μου είναι αν εγώ δικαιούμαι να υψώσω τοίχο σε τέτοιο ύψος ώστε να μην έχω πρόβλημα. Δεν κυκλοφορώ με εσωρούχα στην αυλή μου και μακάρι να μπορούσα να μείνω σε βίλα της εκάλης. Θέλω να κάθομαι, να πίνω τον καφέ μου και να μη γίνομαι μούσκεμα επειδή μου πετούν κουβάδες με νερό (όσο και αν σας φαίνεται περίεργο). Σας ευχαριστώ πάντως όλους για τις πληροφορίες σας.
  6. Η αλήθεια ειναι ότι δεν εχω καμια μα καμιά διαθεση ούτε για δικηγόρους ουτε για αλλες φασαρίες. Το μονο που θέλω ειναι να μπορω να καθομαι στην αυλή μου (που ουσιαστικά την εχω "καταργήσει") χωρις να τους βλεπω και να με βλεπουν. Πώς ειναι δυνατόν να μην επιτρέπεται να εχουν παράθυρα αλλά κατά τα άλλα το τοιχάκι της αυλής τους να ειναι τοσο χαμηλό ωστε να επιτρέπεται ανετα η επαφή σαν ειμαστε στον ίδιο χώρο;
  7. Προσωπικά δεν μας ενδιαφέρει αν εχουν παρανομήσει στο δικό τους χώρο. αλλά εφοσον μας απειλούν με δικαστήριο καθημερινώς εχουμε αρχισει να σκεφτομαστε και αυτή τη λύση. Θα μας τα φάνε οι δικήγοροι ....
  8. Σας ευχαρίστω πάρα πολύ! Ήσασταν σαφεστατος. Φυσικά θα συμβουλευτούμε και εναν πολιτικό μηχανικό και δικηγόρο.
  9. Καλήσπερα! Θα ήθελα να ρωτήσω τι ύψος πρέπει να εχει μια καμιναδα καυστήρα πετρελαίου (καλοριφερ). Ο γειτονας διαμαρτύρεται ότι δηθεν έχει λερωσει ο τοιχος του και μας απειλει με δικαστήριο αν δεν την υψώσουμε πάνω απο το δικό του ύψος κτιρίου, το οποιο ομως ειναι παράνομο γιατί εχει οικοδομήσει αυθαιρετη σοφίτα. Στην πλευρά που υπαρχει η καμιναδα δεν υπάρχουν δικά του ανοιγματα και η καμινάδα απεχει απο τον τοιχο του τουλάχιστον 1,50 μέτρα. Είμαι νόμιμη;
  10. Καλημέρα! Να σας παρουσιάσω και εγω το προβλημά μου! Εδώ και εννιά χρόνια ο γείτονας ανακατασκεύασε το παλιό πατρικό του και επειδή δεν τον αφήσαμε να ανοίξει παράθυρα προς τη δική μας πλευρά το χει κρατήσει μανιάτικο και από τότε μας κάνει το βιό αβίωτο. Ο τοίχος του σπιτιού του κ ο τοιχος της αυλής του εφάπτεται της αυλής μας και κάθε φορά που ερχεται για καλοκάιρι βρίσκει αφορμές για φασαρίες. Δεν μας αφήνει να ακουμπήσουμε πάνω στον τοίχο τίποτα (ούτε τραπέζι, σκαμπό, γλάστρα κτλ.). Εντωμεταξύ επειδή και τα δύο σπίτια βρίσκονται σε ανηφόρα και το δικό του ειναι σε ψηλότερο σημείο εχει χτίσει ενα τοιχακι το οποιο ομως ειναι αρκετα χαμηλό με αποτελεσμα να τους εχουμε μες την αυλή μας συνέχεια. Μπορούμε εμεις να χτίσουμε τοιχο στη μια πλευρά της αυλής(πάνω στο δικό του τοίχο) ώστε και να μπορούμε να έχουμε τα πραγματα μας και να μη μας βλέπουν? Επίσης ο κύριος ειναι παράνομος γιατί εχει άδεια επισκευης και όχι αδεια για καινούργια κατοικία, όπως επισης εχει χτίσει και παράνομη σοφίτα, πράγμα το οποιο δεν μας ενοχλεί, αν δεν μας επρηζε καθε μέρα και δεν μας απειλούσε με δικαστήριο επειδή τιναζουμε ρούχα και πολλές τέτοιες ανοησίες. Θα ήθελα επίσης, να ρωτήσω τι ύψος πρέπει να εχει μια καμιναδα καυστήρα πετρελαίου (καλοριφερ). Ο γειτονας διαμαρτύρεται ότι δηθεν έχει λερωσει ο τοιχος του και μας απειλει με δικαστήριο αν δεν την υψώσουμε πάνω απο το δικό του ύψος κτιρίου, το οποιο ομως ειναι παράνομο γιατί εχει οικοδομήσει αυθαιρετη σοφίτα. Στην πλευρά που υπαρχει η καμιναδα δεν υπάρχουν δικά του ανοιγματα και η καμινάδα απεχει απο τον τοιχο του τουλάχιστον 1,50 μέτρα. Είμαι νόμιμη; επισυνάπτω και μια φωτογραφία
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.