Μετάβαση στο περιεχόμενο

tsakirik

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    θεσ/νικη

tsakirik's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την γνώμη σας ,καθώς και τι προτείνετε έχω ένα οικόπεδο στην χαλκιδική εντός οικισμού ,και προσπαθώντας να βγάλω άδεια μου ζητάνε απο την υπηρεσία του εκεί δήμου υψομετρικο τοπογραφικό της περιοχής. αυτό κανονικά δεν θα έπρεπε να το έχουν αυτή μιας και η περιοχή έχει δρόμους αποχέτευση και γύρω - γύρω σπίτια. Γιατί της περιοχής θα πρέπει να το πληρώσω εγώ; υψομετρικό του δικό μου οικοπέδου έχω είδη βγάλει. ευχαριστώ.
  2. καταρχήν ευχαριστω για το ενδιαφέρων. Να αναφέρω τα πράγματα λίγο πιο αναλυτικά, έχω κατασταλάξει στους χώρους του σπιτιού ,έχω μιλήσει με μηχανικό για το συμβατικό τρόπο δόμησης καιέχω μιλήσει και με την τεχνική εταιρεία που έχει τον τρόπο δόμησης με καλούπια icf .ξέρω οτι με το κεφάλαιο που διαφέτω τώρα φτάνω την κατοικία μέχρι ένα σημείο.Οικονομικά με τον τρόπο δόμησης με icf κάνω και την εξωτερική τοιχοποιία όλα απο μπετόν,ενώ με τον συμβατικό φτάνω μόνο στα μπετά χωρίς τοιχοποία ,έτσι απο ότι βλέπω οικονομικά με συμφέρει το icf, άλλα αυτόν τον τρόπο δόμησης δεν το ξέρω, είναι όντως καλός , μετά το καλούπι icf απο την εσωτερική πλευρά που θα έχω έμμεση επαφή με αυτό το φελιζόλ είναι σωστός τρόπος σημβίωσεις. Ευχαριστώ.
  3. κυρίες και κύριοι καλησπέρα. εχω ένα οικόπεδο εντός οικισμού και θέλω να χτίσω ένα σπίτι δύο ορόφων χωρίς υπόγειο,με άδεια κανονικά. Το ερώτημα επειδή έχω κάποια άγνοια επί κάποιον θεμάτων είναι: συμβατικός τρόπος δόμησης (θεμέλια , κολώνες ,δοκάρια τοιχοία, τοιχοποιία απο τούβλα,κλπ) ή δόμηση με καλούπια icf (θεμέλια , κολώνες ,δοκάρια τοιχοία,τοιχοποιία απο οπλισμένο σκυρόδεμα σε συνέχεια των κολονών δοκαριών τοιχίων και πλάκας. Ευχαριστώ πολλή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.