Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gascenter

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Gascenter's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Είμαι Διευθύνων Σύμβουλος σε Α.Ε. στην οποία είμαι και μέτοχος κατά 40%. Την αμοιβή μου τη λαμβάνω ως μέλος διοικητικού συμβουλίου μετά από έγκριση της Γ.Σ. και η εταιρεία βέβαια επιβαρύνεται όλους τους νόμιμους φόρους τους οποίους καταβάλλει κάθε 2μηνο (Φ.Μ.Υ.) Τις εισφορές μου στο ΤΣΜΕΔΕ τις επιβαρύνομαι εγώ. Μπορώ να διατηρήσω την ιδιότητα μου ως Διευθύνων Σύμβουλος και να προσληφθώ ως υπάλληλος στην εταιρεία; Την αμοιβή μου να την λαμβάνω ως υπάλληλος, όχι ως Διευθύνων Σύμβουλος. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία δε θα επιβαρύνεται το ΦΜΥ και εγώ να γλιτώσω τις εισφορές του ΤΣΜΕΔΕ τις οποίες θα πληρώνει η εταιρεία; Μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Άδεια ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη πως μπορώ να πάρω; Εννοείται την εγγραφή στα μητρώα ηλεκτρολόγων στην τοπική Νομαρχία;
  3. Καλημέρα σε όλους, σαν Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ μπορώ να υπογράψω ως ο εγκαταστάτης φωτοβολαϊκού συστήματος 5kW σε στέγη την υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη της ΔΕΗ; Υπάρχει σχετική νομοθεσία; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.