Μετάβαση στο περιεχόμενο

prodigy

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ααααα! Τελικα ειναι πολυ κακος Γρηγορη ο λογιστης! Καλα μου τα λεγες! Συντροφε Κωστα σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου. Ευχαριστω παρα πολυ. Τωρα εχω κατι στα χερια μου που μπορω να αναφερω, και οχι τι μου πε ο ενας και τι ακουσα απ τον αλλο. Λοιπον θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις της υποθεσης, αν και βλεπω να ποσταρω συντομα φωτογραφια μου με το μεταλιο! Σας ευχαριστω!
  2. Ted σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Ξερεις προχθες ηρθε φιλος εδω στην Θεσσαλονικη λογο και της συναυλιας του Moby και για να παμε θεατρο δασους περασαμε απο την Β. Ολγας. Τρομαξε με τα καταστηματα που ειδε κλειστα. Ρωτησε τι εγινε. Τι να γινει του ειπα, κρίση. Ποιος να νοικιασει αποθηκη στην Καλλικρατεια Χαλκιδικης 900 μετρα? Δυσκολο πολυ. Καλη σκεψη ναι, θα βαλω ενα ενοικιαστηριο, αλλα δεν το βλεπω Ted. Κατι πιο χειροπιαστό θα πρεπει να κανω. Να ηξερα τουλάχιστον αν σε περίπτωση κοψω το ρευμα δεν θα πληρωνω δημοτικα τελη. Ψαχνω ψαχνω και καποιο νομο δεν βρισκω σχετικά. Ειναι πολλα χρηματα για μενα αυτον τον καιρο 900€ το μηνα μονο δημοτικα.
  3. Γεια σας. Ευχαριστώ καταρχήν για την φιλοξενία σας και την δυνατότητα να υποβάλω το ερώτημα μου. Το ερωτημα μου εχει να κανει με τα δημοτικα τελη που μου χρεωνει ο δημος μου σε ενα αγροτεμάχιο. Λογο της δυσκολίας λοιπόν των καιρών, κάθισα να μετρήσω και γω τα κουκιά μου και βλέπω πως στο αγροτεμάχιο μου αυτο κάθε χρονο πληρώνω 9700€ μονο δημοτικά τέλη. Παλαιότερα αυτο το αγροτεμάχιο ηταν κλωστοϋφαντουργείο και στον χώρο ειχαν χτιστεί μεγαλες αποθηκες, τρεις στον αριθμο, συνολικου εμβαδου 2500τ.μ. Βεβαια εγω αυτες τις αποθηκες δεν της χρειάζομαι στο σύνολο τους. Χρειάζομαι μονο τα 100? αντε τα 200τ.μ. Πήγα λοιπόν στην ΔΕΗ και μίλησα με κάποιους προϊσταμένους εκει και με ενημέρωσαν πως μπορω να παω στο δήμο και να αιτηθω στην τεχνική υπηρεσία να κάνει μια πραγματογνωμοσύνη για τους χορους που χρησιμοποιώ. Καλεσα λοιπον τον δημο και με ενοιμερωσαν πως μονο σε μισογκρεμισμένα κτίρια μπορεί να γίνει κατι τέτοιο. Ρωτησα επισης αν μπορω να διακοψω την ηλεκτροδοτηση ετσι ωστε να μην πληρωνω δημοτικα τελη. Ο προισταμενος στην ΔΕΗ μου ειπε δεν θα πληρωσεις τελη και οτι εχει βγει νομος απο άρειο πάγο που το λεει, το τεχνικο τμημα του δημου μου λεει το αντιθετο. Σας παρακαλω θα ηθελα μια βοηθεια με το θεμα μου. Να το κοψω η να πληρωνω κατι λιγοτερο, κατι πρεπει. Ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.